Στα φετινά ετήσια βραβεία που διοργανώνει το έγκυρο έντυπο Network Computing το Watchguard Dimension βραβεύτηκε ως το καλύτερο νέο προϊόν της χρονιάς.

 

 

 

 

Το Dimension προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση με όλα τα UTM firewalls της Watchguard. Δίνει άμεση και κατανοητή εικόνα του δικτύου, ενώ παράλληλα μπορεί να φτάσει σε μεγάλο βάθος ανάλυσης στους τομείς που ενδιαφέρουν.

Προσφέροντας περισσότερα από 70 reports, αλλά και πλήρη εικόνα του δικτύου σε πραγματικό χρόνο, το Dimension παρέχει τις διαφορετικές πληροφορίες που χρειάζονται οι διαχειριστές ασφάλειας, η διοίκηση του οργανισμού, ακόμη και ο ιδιοκτήτης της μικρής επιχείρησης, ενώ παράλληλα προσφέρονται reports για συμβατότητα HIPPA & PCI.

Με εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση είτε τοπικά είτε μέσω cloud, το Dimension συλλέγει και αναλύει πληθώρα δικτυακών δεδομένων παρέχοντας ουσιαστικές αναφορές και αναδεικνύοντας τις πληροφορίες που πραγματικά ενδιαφέρουν.

Με τη προσθήκη του Dimension τα UTM Firewall της Watchguard θωρακίζουν ακόμα πιό αποτελεσματικά το δίκτυο, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της παραγωγικότητας.