Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση του ESET File Security για Microsoft Windows Server, το οποίο προορίζεται για την ασφάλεια των εταιρικών δικτύων και δεδομένων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο

«Η διαφύλαξη της υποδομής IT είναι το κλειδί για την επιτυχία σε κάθε επιχείρηση. Η ESET πάντα προσπαθούσε να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στους εταιρικούς μας χρήστες και το ESET File Security για Microsoft Windows Server αποτελεί ένα σημαντικό βήμα σε αυτήν την προσπάθεια», υποστηρίζει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales & Marketing Officer της ESET.


Στον πυρήνα της λύσης συμπεριλαμβάνεται η μηχανή ανίχνευσης του NOD32 Antivirus στοχεύοντας σε ταχύτητα, ακρίβεια και εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα του συστήματος. Το ESET File Security διαφυλάσσει την πολύ σημαντική ΙΤ υποδομή των επιχειρήσεων από κακόβουλο λογισμικό, το οποίο απειλεί τα δεδομένα της επιχείρησης ή απλά εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των εργασιών.


Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ESET File Security Key  • Βελτιστοποιήσεις διακομιστή – Βελτιωμένη μηχανή για ομαλή ολοκλήρωση και λειτουργία σε περιβάλλον server για Windows.

  • Προηγμένο setup tree – Επανασχεδιασμένο  για ευκολότερη πλοήγηση.

  • Αυτόματοι αποκλεισμοί – Ανιχνεύει και εξαιρεί αυτόματα κρίσιμα αρχεία του server για ομαλή λειτουργία.

  • eShell – Προηγμένη διαχείριση, χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη γραμμή εντολών διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESET File Security για Microsoft Windows Server, παρακαλώ επισκεφθείτε: http://www.eset.com/business/products/file-windows/