Η ολοκληρωμένη έκδοση της νέας γενιάς επαγγελματικών λύσεων ασφαλείας της ESET θα είναι διαθέσιμη εντός του 2012.

Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση της BETA έκδοσης των ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Security Suite, των νέων προϊόντων-ναυαρχίδες για επαγγελματική χρήση. Η ESET, πρωτοπόρος εταιρεία στην προληπτική προστασία κατά των διαδικτυακών απειλών και δημιουργός της βραβευμένης τεχνολογίας NOD32, η οποία το 2012 γιορτάζει την 25η επέτειο, προσκαλεί τα στελέχη της Πληροφορικής να συμμετάσχουν στη δημόσια δοκιμή της έκδοσης beta των νέων της προϊόντων. Τα ESET Endpoint Security Suite BETA (με την προσθήκη των χαρακτηριστικών Personal Firewall και Anti-spam) και η ελαφρύτερη έκδοση ESET Endpoint Security BETA διατίθενται με τη λειτουργία ESET Remote Administrator 5 BETA και είναι διαθέσιμα για δωρεάν download στη σελίδα www.eset.com/gr.
 
Χρησιμοποιώντας πολλαπλά επίπεδα ανίχνευσης (μηχανή ThreatSense, ESET Live Grid – τεχνολογία που λειτουργεί στο cloud) η επόμενη γενιά λύσεων ασφαλείας ESET Endpoint Security παρέχει κορυφαία προληπτική προστασία κατά των αναδυόμενων ηλεκτρονικών απειλών. Η χαμηλή κατανάλωση πόρων του συστήματος σε συνδυασμό με την προηγμένη λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης των τερματικών σταθμών, καθιστούν τα νέα προϊόντα την ιδανική λύση για όλες τις επιχειρήσεις. Η επόμενης γενιάς ESET Remote Administrator 5 BETA, που προσφέρεται και στις δύο λύσεις προστασίας, περιλαμβάνει τις λειτουργίες Web Dashboards και Role Based Administration, επιτρέποντας διαφορετικά επίπεδα αυτοματισμού εργασίας και έλεγχο εξ αποστάσεως κάθε τερματικού σημείου.

«Τα Endpoint Security ESET BETA και ESET Endpoint Security Suite BETA δεν είναι μόνο μια απλή αναβάθμιση ή προϊόντα που επανακυκλοφορούν, αλλά αποτελούν μια πραγματική λύση ασφάλειας νέας γενιάς, που εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο της ESET για εταιρικούς πελάτες. Η ESET εισάγει νέα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τις βελτιωμένες λειτουργίες – όπως τα Live Grid, HIPS ή Rollback of Virus Database/Program Modules – που αποτελούν σημαντικά εργαλεία για επαγγελματίες της πληροφορικής. Παράλληλα, αρκετά επιμέρους χαρακτηριστικά ενισχύθηκαν σημαντικά. Στην ESET, είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογίες προστασίας, γεγονός ύψιστης σημασίας για οποιαδήποτε εταιρική υποδομή. Οι εκδόσεις BETA των προϊόντων μας είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και καλούμε τους χρήστες των προϊόντων της ESET να πραγματοποιήσουν δοκιμές και να μας αναφέρουν τις απόψεις τους σε σχέση με την απόδοση των προϊόντων μας», δήλωσε ο Palo Luka, ESET Chief Technology Officer.

Οι τελικές εκδόσεις των ESET Endpoint Security Suite και ESET Endpoint Security πρόκειται να διατεθούν εντός του 2012, καθιστώντας την ESET ικανή να προσφέρει ευέλικτες, «εξατομικευμένες» λύσεις ασφαλείας για επαγγελματική χρήση.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε: ESET Endpoint Security Suite BETA, ESET Endpoint Security BETA (including ESET Remote Administrator 5 BETA) on www.eset.com/gr.