Η ESET θα παρουσιάσει το νέο λογισμικό προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα Android για κινητά τηλέφωνα, στην έκθεση CeBITΔεν υπάρχει 100% ασφαλής πλατφόρμα, είτε πρόκειται για υπολογιστές ή φορητές συσκευές. Η ESET διαθέτει μία ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων ασφαλείας για αυτές τις πλατφόρμες», δήλωσε ο Richard Marko, ESET CEO.
Ο CEO Richard Marko κεντρικός ομιλητής στο “Importance of Security” debate στη CeBIT
Ο Richard Μάρκο, ESET CEO, θα συμμετάσχει στο CeBIT “Importance of Security” panel debate, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της CeBIT (Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011, 10:45-11:30) και θα αναπτύξει θέματα για τη σημασία της προστασίας των δεδομένων από διαδικτυακές απειλές στην εποχή του cloud computing. Το πάνελ της συζήτησης θα πλαισιώνεται από υψηλού κύρους ομιλητές από τις εταιρείες Gartner, Kaspersky Labs, G Data, Post AG και AGT International. Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της CeBIT και οι χρήστες του Twitter θα έχουν τη δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις. Σχετικές πληροφορίες θα αναρτηθούν και στην επίσημη σελίδα της ESET στο Facebook.

Στο πλαίσιο της CeBIT, ο Thomas Uhlemann, Chief Education Manager της DATSEC, και συνεργάτης της ESET στη Γερμανία, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα τις διαδικτυακές απειλές και την ασφάλεια, συγκρίνοντας τρία μεγάλα λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac OS X και Linux. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 και θα μεταδοθεί ζωντανά σε απευθείας σύνδεση (στα γερμανικά) από την ιστοσελίδα της CeBIT.
Παράλληλα, η ESET θα παρουσιάσει τις κορυφαίες λύσεις ασφαλείας νέας γενιάς, το ESET Smart Security 5, διαθέτοντας την BETA έκδοση για δοκιμή, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2011. Η τελική έκδοση θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά, όπως γονικός έλεγχος, που θα βοηθήσει στην προστασία των παιδιών από το ακατάλληλο περιεχόμενο του διαδικτύου, ενώ η βελτιωμένη τεχνολογία ανάλυσης συμπεριφοράς θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ενεργή παρακολούθηση στη λειτουργία της μνήμης για οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά. Επιπλέον, με την τεχνολογία ThreatSense.Net, εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως θα επωφεληθούν από ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
Επίσης, η ESET θα παρουσιάσει τη Release Candidate έκδοση του ESET Mail Security 4 στη γερμανική γλώσσα, την πρώτη μεταφρασμένη έκδοση του εν λόγω προϊόντος.
Η ESET θα βρίσκεται στο Hall 11, Stand D36 (Main stand), στο περίπτερο που θα φέρει το όνομα «Η Καρδιά του Ψηφιακού Κόσμου», ως συνέχεια του σλόγκαν της έκθεσης: «Οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν την κύρια αρτηρία μέσω της οποίας κυλά η ζωή για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες», (Digital technologies are the main artery through which business and private life flow).


Σχετικά με την ESET
Η ESET είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στην τεχνολογία κατασκευής λύσεων λογισμικού, που προσφέρουν άμεση, πλήρη προστασία από τις εξελισσόμενες απειλές ασφάλειας υπολογιστών. Η ESET πρωτοστάτησε και συνεχίζει να οδηγεί τη βιομηχανία στην προληπτική ανίχνευση απειλών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το ESET NOD32 Antivirus και το ESET Smart Security αποτελούν τα προϊόντα ναυαρχίδες της εταιρείας, που βασίζονται στην πολυβραβευμένη τεχνολογία της ESET: ThreatSense. Πάνω από 100 εκ. χρήστες εμπιστεύονται τα προϊόντα της ESET ως μία ενοποιημένη λύση ασφάλειας κατά ιών, spyware και κακόβουλων λογισμικών. Η παγκόσμια έδρα παραγωγής της εταιρείας βρίσκεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και η παγκόσμια έδρα διανομής στο Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια. Επίσης, το 2008 άνοιξε το ερευνητικό κέντρο της εταιρείας στην Κρακοβία της Πολωνίας. Η εταιρεία αντιπροσωπεύεται σε 180 χώρες, από ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.eset.com, ή www.nod32.gr