Η HP ανακοινώνει πως υποστηρίζει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και τις κυβερνητικές υπηρεσίες, να μεγιστοποιούν τις επενδύσεις τους στο storage, με νέες λύσεις που περιλαμβάνουν την επόμενη γενιά του MSA entry disk array της εταιρίας, προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο HP StoreEasy Storage, και ένα νέο πρόγραμμα για συνεργάτες του δικτύου της HP.

Οι περιορισμένοι πόροι IT και η έλλειψη εξειδίκευσης στο storage, μπορούν να καταστήσουν δύσκολο για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτύξουν τα συστήματα storage που χρειάζονται για την υποστήριξη εφαρμογών, που προϋποθέτουν υψηλή διαθεσιμότητα και επίδοση.

Το νέο σύστημα HP MSA 2040 Storage απλοποιεί τη διαχείριση και βελτιώνει τις επιδόσεις έως και τέσσερις φορές ταχύτερα από παρόμοιου κόστους λύσεις storage σε εξωτερικούς δίσκους(1). Το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο HP StoreEasy Storage δίνει τη δυνατότητα σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διαχειρίζονται αποδοτικά και να προστατεύουν τα ολοένα αυξανόμενα δεδομένα αρχείων χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες.

Αυτές οι λύσεις διατίθενται μαζί με το νέο Simply StoreIT program της HP. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει εκπαίδευση, marketing και κίνητρα στους συνεργάτες του δικτύου της HP για να αντιμετωπίσουν με ταχύτητα τις προκλήσεις των μικρών και μικρομεσαίων πελατών τους, και να κυνηγούν νέες ευκαιρίες κέρδους.

«Το virtualization και άλλα αναδυόμενα workloads απειλούν να πνίξουν τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε μια θάλασσα πολυπλοκότητας που εμποδίζει, αντί να υποστηρίζει την ανάπτυξη», δήλωσε ο David Scott, senior vice president and storage manager στο Storage Division της HP. «Το Simply StoreIT επιτρέπει στους συνεργάτες μας να εξυπηρετούν τους μικρούς και μικρομεσαίους πελάτες τους, που πιέζονται από το χρόνο, προϋπολογισμό και τους πόρους που διαθέτουν για την υποστήριξη της αναπτυσσόμενης επιχείρησής τους, με μία χωρίς άγχος λύση storage».

Μεγιστοποιημένες επενδύσεις μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων με το υψηλών επιδόσεων entrylevel Fibre Channel Array

Περιορισμοί σε προσωπικό και προϋπολογισμό έχουν συχνά αναγκάσει μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να θυσιάζουν τις επιδόσεις για χάρη της οικονομίας, όταν αναπτύσσουν shared storage για νέες εφαρμογές, όπως το virtualization.

To νέο HP MSA 2040 Storage περιορίζει αυτό το συμβιβασμό με τις καλύτερες επιδόσεις κόστους στη βιομηχανία, όταν συγκρίνεται με ανάλογου κόστους Fibre Channel arrays (2).

Όντας το πρώτο array στην κατηγορία του που προσφέρει συνδεσιμότητα 16 gigabit (Gb) Fibre Channel (3) , το MSA 2040 είναι φτιαγμένο για να υποστηρίζει την αυξημένη ζήτηση. Αυτό το εύρος ζώνης, μαζί με έναν υψηλών επενδύσεων controller και την επίδοση του solid-state disk (SSD), υποστηρίζει αυξανόμενα workloads και μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα επένδυσης κάθε ανά λειτουργία input/output. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες:

  • Θα μπορούν να μειώνουν το αποτύπωμα και τα ενεργειακά κόστη των κέντρων δεδομένων, με την υποστήριξη περισσότερων εικονικών μηχανημάτων σε λιγότερο hardware.
  • Θα μπορούν να προστατεύουν υπάρχουσες επενδύσεις και να επιταχύνουν την ανάπτυξη με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αναβάθμισης data-in-place που επιτρέπει στους πελάτες που δουλεύουν στο προηγούμενης γενιάς MSA να μεταφέρουν εύκολα υπάρχοντες δίσκους στο νέο HP MSA 2040.
  • Θα μπορούν να μεγιστοποιούν τους υπάρχοντες πόρους με ένα απλό interface διαχείρισης που οι διαχειριστές servers χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή με τους HP ProLiant και HP BladeSystem servers.   

Για να βοηθήσει τους πελάτες της να μεγιστοποιήσουν την επένδυσή τους στο HP MSA Storage, οι HP Technology Services παρέχουν ένα αποδεδειγμένο μονοπάτι προς την αποτελεσματική ενοποίηση storage και προσφέρουν ένα πλήρες σύνολο ενισχυμένων υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Βελτιωμένη αποδοτικότητα, ασφάλεια και διαθεσιμότητα των αρχείων και εφαρμογών των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ενσωματώνοντας απρόσκοπτα την υποδομή των Windows, το ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο HP StoreEasy Storage δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρίας να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να προστατεύουν αδόμητα δεδομένα για χιλιάδες ταυτόχρονους χρήστες. Επίσης παρέχει μόνιμη διαθεσιμότητα αρχείων και εφαρμογών. Νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο επιτρέπουν στους πελάτες να:

  • Περιορίζουν το χρόνο διαχείρισης με το να απλοποιούν τη δημιουργία νέων όγκων και να βελτιστοποιούν τη χωρητικότητα με ένα νέο εργαλείο τροφοδοσίας.
  • Μειώνουν το κόστος και να βελτιώνουν το σχεδιασμό χωρητικότητας με το να εξετάζουν υπάρχοντα μοιρασμένα αρχεία σε τοπικά ή απομακρυσμένα συστήματα, και να προβλέπουν την οικονομία στη χωρητικότητα που προσφέρεται από το εγγενές deduplication του HP StoreEasy.
  • Εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα των δεδομένων τους με ενοποιημένη διαχείριση snapshots για γρήγορη ανάκτηση αρχείων.
  • Ενισχύουν την παραγωγικότητα με ένα νέο wizard που επιταχύνει τη ρύθμιση του συμπλέγματος των HP StoreEasy 3830 Gateways.
  • Προσφέρουν ένα θεματοφύλακα προστασίας δεδομένων για το HP StoreEasy 1000/5000 και να διαχειρίζονται τις ανάγκες για την προστασία δεδομένων cloud με τα προαιρετικά HP Data Protector και HP Autonomy LiveVault.

Η HP προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για συνεργάτες του δικτύου που πωλούν σε πελάτες μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Καινούρια προσθήκη στο HP Just Right IT program, που εκτείνεται σε servers, storage, δικτύωση και υπηρεσίες, είναι το HP Simply StoreIT Program. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει οδηγίες λύσεων και αρχιτεκτονικές αναφοράς για τους συνεργάτες του δικτύου της HP και για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να επιταχύνουν την προσφορά των λύσεων. Αυτό το «δυναμικό» λύσεων στοχεύει συγκεκριμένες προκλήσεις στους κρίσιμους τομείς του virtualization, του backup και της προστασίας δεδομένων, των Microsoft Exchange και Microsoft SQL server, καθώς και της ενοποίησης των αρχείων.

Αυτό το νέο HP Simply StoreIT Program θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με τους συνεργάτες διανομής της HP. Περιλαμβάνει εργαλεία, πόρους και κίνητρα για να βοηθάει τους συνεργάτες δικτύου να επιτυγχάνουν ταχύτερα κέρδη με τις λύσεις storage της HP. Τα εργαλεία περιλαμβάνουν πρότυπα quote & configuration, co-branded εργαλεία για δημιουργία leads, εκπαίδευση και υλικά σχεδιασμένα για να αυξάνουν τις ευκαιρίες πωλήσεων.

Λίγα λόγια για την HP

Η HP αναπτύσσει νέες δυνατότητες για την τεχνολογία, με στόχο να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο για τις επιχειρήσεις, τους κυβερνητικούς φορείς, τους καταναλωτές και την κοινωνία. Η HP, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει την εκτύπωση, τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, το λογισμικό, τις υπηρεσίες και τις υποδομές πληροφορικής, με στόχο να προσφέρει απαντήσεις στις ανάγκες των πελατών της. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HP (Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης: HPQ) είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.hp.com.

(1) Με βάση τα  HP internal test data από τη σύγκριση του HP MSA 2040 με τα IBM DS3500 and Dell MD3600.

(2) Με βάση τα HP internal test data από τη σύγκριση του HP MSA 2040 με τους IBM DS3500 και Dell MD3600 και τις διαθέσιμες στο κοινό τιμές τον Απρίλιο του 2013.

(3) Με βάση σύγκριση της HP των δημοσιοποιημένων προδιαγραφών ανταγωνιστικών προϊόντων με ανάλογες τιμές και χαρακτηριστικά.