Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Gazarte, την Τετάρτη 06 Ιουνίου, η Intel παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή κατηγορία φορητών υπολογιστών Ultrabooks, καθώς και τους επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel® Core™, παρουσία του κ. Sinai Bareket, Managing Director, Sales & Marketing Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ.

Τα νέα Ultrabooks, εμπνευσμένα από την Intel και βασισμένα στους τελευταίους επεξεργαστές της, φέρνουν μια νέα εποχή στην ψυχαγωγία, μέσω του κομψού,υπερλεπτού και υπερελεφριού design, της γρήγορης ανταπόκρισης, της αυξημένης απόδοσης μπαταρίας και της ασφαλούς λειτουργίας τους. Τα Ultrabooks υπόσχονται στον χρήστη μια μοναδική εμπειρία.
Παράλληλα, οι νέοι τετραπύρηνοι επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel® Core™ προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, παρέχοντας σημαντικά οφέλη απόδοσης και οπτικής εμπειρίας στους gamers, στους λάτρεις των media και στους mainstream χρήστες. Οι νέοι επεξεργαστές είναι διαθέσιμοι σε τελευταίας τεχνολογίας desktop, laptop και εντυπωσιακά all-in-one συστήματα και αποτελούν τους πρώτους επεξεργαστές στον κόσμο κατασκευασμένους με την τεχνολογία 22-νανομέτρων (nm) 3-D tri-Gate transistor της Intel.