Η LAMDA Hellix, μια από τις πλέον βραβευμένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Neutral World-Class Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration, για τη στέγαση και λειτουργία main ή disaster recovery centers και κόμβων τηλεπικοινωνιών και θέσεων επιχειρηματικής συνέχειας, ανακοινώνει την ανάδειξή της ως “National Champion for Greece 2012/13 ”στα European Business Awards.

Σκοπός των European Business Awards είναι να συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας εύρωστης και επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η βράβευση επιχειρεί να αναδείξει τις καλύτερες εταιρείες, τις επιδόσεις τους και την συμβολή τους στην οικονομία της Ευρώπης.

Η LAMDA Hellix, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συνεχίζοντας τη επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των Data Center, θα διαγωνιστεί ως National Champion σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με τις πιο επιτυχημένες εταιρείες, προκειμένου να αναδειχθούν εκείνες που θα λάβουν τη διάκριση Ruban dΆHonneur.

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: “Είμαστε ευτυχείς γιΆ αυτήν την διάκριση και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε έναν τόσο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό υπό τις παρούσες μακρο-οικονομικές συνθήκες. Είμαστε αισιόδοξοι για το επόμενο και τελικό βήμα του διαγωνισμού.”

Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2013.