Η Panda Security και η ftopia ενοποιούν τα Cloud-based antimalware και Cloud-based collaboration Η τεχνολογία cloud-based antimalware της Panda χρησιμοποιείται για να ανιχνεύει τα αρχεία σε data rooms της ftopia. Τα ύποπτα αρχεία απομονώνονται αυτόματα και οι account administrators ειδοποιούνται για πιθανούς κινδύνους που αφορούν στην ασφάλεια.
Ως Software as a Service (SaaS) πάροχος στις online υπηρεσίες file sharing, η ftopia προσφέρει ένα περιβάλλον που είναι ασφαλές και απλό στη χρήση από τις επιχειρήσεις. Με ασύγκριτη προστασία και συντήρηση όλου του περιεχομένου του data room ως ύψιστη προτεραιότητα, η ftopia υιοθετεί τον ισχυρότερο συνδυασμό μέτρων ασφάλειας στο Web. Η κρυπτογράφηση SSL, η πιστοποιημένη υποδομή SAS 70 type II, το file timestamping και η ψηφιακή υπογραφή, εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και ακεραιότητα των στοιχείων ενώ βρίσκονται στο Cloud και διαβιβάζονται μέσω Internet μεταξύ συνεργατών.
«Οι υπηρεσίες online file collaboration έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών. Έχουν επίσης αυξήσει την ταχύτητα και το μέγεθος των δεδομένων που ανταλλάσσονται» αναφέρει ο Philippe Honigman, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ftopia. «Η συνεργασία μας με την Panda Security θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν των πλεονεκτημάτων της cross-organization collaboration προσφέροντας ένα ακόμη επίπεδο προστασίας από malware».
Η Panda Security είναι πρωτοπόρος στην cloud-based ασφάλεια έχοντας αναπτύξει την τεχνολογία Collective Intelligence, μια πλατφόρμα ασφάλειας με database servers που φιλοξενούνται στο Cloud. Αυτοί οι servers δέχονται και αποθηκεύουν πληροφορίες από την κοινότητα των χρηστών σχετικές με επισημάνσεις ιών και νέων κινδύνων. Όλα τα προϊόντα ασφάλειας της Panda έχουν τα προνόμια της γνώσης της Collective Intelligence, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ανίχνευσης απειλών από αυτά του μέσου όρου της αγοράς και γενικά ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από αυτό που παρέχεται από παραδοσιακές τεχνολογίες.
«Όσο περισσότερα αρχεία αποθηκεύονται και διακινούνται στο cloud, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη για ασφάλεια», μας είπε ο Josu Franco, Director του Corporate Development. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και την συνένωση των εμπειριών μας με την ftopia έτσι ώστε η cloud-based ασφάλεια να συμβαδίζει με την cloud-based αποθήκευση».
Η antimalware προστασία της Panda Security είναι άμεσα διαθέσιμη στους πελάτες της ftopia. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ftopia στη διεύθυνση www.ftopia.com/about-us/contact-us/www.ftopia.com/about-us/contact-us/.