Σημαντική η παρουσία του κ. Torkel Norda, εκπροσώπου των Ευρωπαϊκών Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών στη διαπραγμάτευση για την οδηγία που αφορά στη διατήρηση δεδομένων 2006/24/EC της Ε.Ε. 

 

Η Uni Systems, Elite Partner και Reseller της Hexis Cyber Solutions (Sensage), ανακοινώνει το συνέδριο EMEA EXchange 2013 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 και 17 Οκτωβρίου.

 

Οι συνεργάτες και πελάτες της Hexis θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη συγχώνευση της επιχειρησιακής μονάδας Project “G” της KEYW και της εταιρείας λογισμικού ασφαλείας Sensage, στρατηγική κίνηση που οδήγησε στην δημιουργία της Hexis Cyber Solutions.

 

Σημαντική για το συνέδριο θα είναι η παρουσία του κ. Torkel Norda, μιας διεθνώς αναγνωρισμένης προσωπικότητας στους τομείς Τηλεπικοινωνιών και Διαχείρισης Πληροφορίας. Ο κ. Norda είχε βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής οδηγίας 2006/24/EC που αφορά στη διατήρηση δεδομένων, κατέχοντας τη θέση του εκπροσώπου των Ευρωπαϊκών Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών κατά την ακροαματική διαδικασία στο Συμβούλιο Κρατών-Μελών της Ευρώπης και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με συζήτηση μεταξύ του κ. Torkel Norda και του κ. Chris Fedde, Προέδρου της Hexis, με τίτλο «Διατήρηση δεδομένων: Ισχυρές Έρευνες ή Νομική Ευθύνη;» όπου θα συζητηθούν οι νέες προοπτικές που διαφαίνονται στην περιοχή των CDR, IPDR, καθώς και σε θέματα που αφορούν στην ασφαλή συλλογή, αποθήκευση και ανάλυση δεδομένων.

 

Το διήμερο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει θέματα συμμόρφωσης σε κυβερνητικές οδηγίες, βασικές προκλήσεις και δυσκολίες που προκύπτουν κατά τη διαδικασία διατήρησης δεδομένων και μέσα αντιμετώπισής τους, παρουσιάσεις εξελιγμένων στατιστικών πληροφοριών (analytics) και διαχείρισης μεγάλου όγκου δεδομένων και πολλά ακόμη θέματα ασφαλείας, σε επιχειρηματικές και τεχνολογικές θεματικές ενότητες.

 

Η προεγγραφή είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων στο συνέδριο www.hexiscyber.com/Exchange2013