Η Odyssey Consultants, μεγάλος συνεργάτης της εταιρείας Riverbed στην Κύπρο και την Ελλάδα παρουσίασε λύσεις εκ μέρους της εταιρείας στο πρόσφατο IDC IT Managers Forum 2011 που διοργανώθηκε στη Λευκωσία. Η Riverbed μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της επιτάχυνσης εφαρμογών και διασυνδέσεων (Application and WAN Acceleration and Optimization) ήταν Platinum Partner στο IDC IT Managers Forum 2011.

Η σειρά λύσεων Steelhead της Riverbed αξιολογείται από διεθνής οίκους σαν η κορυφαία λύση στην επιτάχυνση απόδοσης εφαρμογών και στην βελτιστοποίηση μεταφοράς δεδομένων πάνω από εταιρικές απομακρυσμένες διασυνδέσεις (WAN links).

H Odyssey Consultants, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των λύσεων στο φόρουμ έδωσε έμφαση στο πως θα μπορούσε η λύση Steelhead της Riverbed να βοηθήσει οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους να πετύχουν αύξηση της αποδοτικότητας των εφαρμογών και του δικτύου τους, όπως επίσης και μείωση των λειτουργικών εξόδων μέσα από την μείωση των αναγκών στις διασυνδέσεις απομακρυσμένων σημείων.

Η Odyssey Consultants είναι συνεργάτης της εταιρείας Riverbed τα τελευταία 5 χρόνια με πιστοποιημένο προσωπικό και πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Τανζανία και άλλες χώρες.