Η Odyssey Consultants, ηγετική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνου, ανακοινώνει σήμερα την επιτυχή πιστοποίηση τηςΟ βασικός σκοπός του ISO 27001, που είναι το de facto διεθνές πρότυπο για τη Ασφάλεια Πληροφοριών, είναι η καθιέρωση και διατήρηση ενός αποτελεσματικού Συστήματος Διαχείρισης Πληροφοριών (Information Security Management System), χρησιμοποιώντας προσέγγιση συνεχούς βελτίωσης η οποία διέπει την ασφάλεια των συστημάτων πληροφορικής και του δικτύου του οργανισμού.
Η πιστοποίηση της εταιρείας με το συγκεκριμένο πρότυπο, επιβεβαιώνει ότι τόσο οι υπηρεσίες όσο και η υποδομή της Odyssey Consultants ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις του προτύπου και αποδεικνύει την ικανότητα και συνεχή προσήλωση της εταιρείας στην ασφαλή διαχείριση των  ευαίσθητων πληροφοριών και δεδομένων των πελατών της. Περαιτέρω,  αναδεικνύει τη φήμη της εταιρείας σε ότι αφορά την καινοτομία και συνεπή παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Σχολιάζοντας την απονομή της πιστοποίησης, ο κ. Χρίστος Ονουφρίου, εκ των Εκτελεστικών Συμβούλων της εταιρείας δήλωσε ότι ‘το γεγονός αυτό είναι απλά η απόδειξη της συνεχούς και συνεπούς προσήλωσης των ανθρώπων της Odyssey Consultants στους στόχους της εταιρείας και του ειλικρινούς σεβασμού προς τους πελάτες της’.  Συνεχίζοντας ευχαρίστησε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που με την σκληρή δουλειά τους συνέδραμαν στην επιτυχία αυτή. Επίσης ευχαρίστησε τους πελάτες και συνεργάτες της για την συνεχή εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.  Η Odyssey Consultants είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στην Κύπρο που πιστοποιήθηκε με το ISO 27001.
Η Odyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 με απώτερο σκοπό την παροχή μιας ολοκληρωμένης γκάμας λύσεων ασφάλειας πληροφοριών και δεδομένων.  Σήμερα η εταιρεία διαθέτει μια ισχυρή και αξιόπιστη ομάδα από έμπειρους συμβούλους και μηχανικούς ασφάλειας και δικτύου, η οποία  εξυπηρετεί πολυάριθμους οργανισμούς ανά την υφήλιο, ενώ διατηρεί στρατηγική παρουσία με γραφεία στην Κύπρο, Ελλάδα και Σερβία.