Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια ημερίδα της Symantec, της κορυφαίας εταιρείας στην ασφάλεια δεδομένων και λύσεων υψηλής διαθεσιμότητας, Symantec Technology Day, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς. Η ημερίδα είχε εντυπωσιακή προσέλευση, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε τον αριθμό των 350 στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε όλους σχεδόν τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας. 

Η Symantec, πιστή στη δέσμευση της, έχει καθιερώσει τα τελευταία τρία χρόνια τα Technology Days με στόχο να συμβάλλει ως στρατηγικός σύμβουλος των εταιρειών μέσω της αξιόπιστης πληροφόρησης για το τοπίο νέων απειλών που διαθέτει στην υιοθέτηση κατάλληλων λύσεων για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας.

Στη φετινή διοργάνωση, στελέχη της εταιρείας από την περιοχή ΕΜΕΑ, ενημέρωσαν σε βάθος τους Διευθυντές Πληροφορικής σχετικά με τις τάσεις που έχουν επικρατήσει στην αγορά ασφάλειας και προστασίας και παρουσίασαν το ολοκληρωμένο portfolio λύσεων της εταιρείας, με τα αναβαθμισμένα προϊόντα που καλύπτουν το Cloud, τα Mobile Devices και το Virtualization.

Ο κ. Αθανάσιος Βαβάτσικος, Γενικός Διευθυντής της Symantec Hellas, δήλωσε μετά το τέλος της ημερίδας: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ανταπόκριση του συνόλου της αγοράς στην πρόσκληση μας στο 3ο Symantec Technology Day. Η αθρόα συμμετοχή των διευθυντικών στελεχών των επιχειρήσεων, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, πόσο σημαντικά είναι τα θέματα της ασφάλειας και της διαθεσιμότητας για τις επιχειρήσεις».

Η ημερίδα Symantec Technology Day ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη 10 εταιρειών από τον χώρο της πληροφορικής και συγκεκριμένα από τους Adacom, Atos, Performance, Algosystems, Syntax, Accutech, Infodefense, Logicom, Norton και Oktabit, ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν ως χορηγοί επικοινωνίας οι: Daily Resellers Network, PC Magazine, Channel Partner, Netfax, Netweek, IT Security Professional, Advertising.gr, Com Today, Com Business, Neo2.gr, IT Pro και Capital.gr.