Η ESET ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη CPI, την αντιπρόσωπο εταιρεία και διανομέα στον κλάδο των περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η προσφορά θα έχει διάρκεια 3 μηνών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  


«Στην ESET είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτήν τη συνεργασία μας με τη CPI, καθώς αντλούμε κοινό όραμα και αξίες, βρισκόμενοι πάντα δίπλα στις ανάγκες και ιδιαίτερες απαιτήσεις των καταναλωτών με πρωτοπόρα προϊόντα και προσφορές. Πιστεύουμε πως τη συγκεκριμένη προσφορά θα καλοδεχτεί το κοινό, καθώς οι αγοραστές θα λάβουν ένα επιπλέον όφελος μαζί με τους αξιόπιστους εκτυπωτές OKI», δήλωσε ο Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος ESET Hellas.        


Το ESET NOD32 Antivirus 5 αποτελεί την τελευταία γενιά antivirus προϊόντων της ESET, που προσφέρει ακόμα πιο προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης και πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η νέα γενιά προϊόντων ασφαλείας της εταιρείας διατίθεται εξοπλισμένη με πολλαπλές λειτουργίες, όπως μεταξύ άλλων: ESET Live Grid, New Removable Media Control, Advanced Host-based Intrusion Prevention System (HIPS), Gamer Mode. Η ESET παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ασφάλειας από κακόβουλο λογισμικό από το 1992 και έχει βραβευτεί με το υψηλότερο αριθμό συνεχόμενων βραβείων από το Virus Bulletin VB100.