Η Uni Systems ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της επιχειρησιακής πλατφόρμας λογισμικού AtomoPlus, που αποτελεί την εξελιγμένη έκδοση του συστήματος Διαχείρισης Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού Atomo.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει πλήρη ελευθερία, η λειτουργική πλατφόρμα AtomoPlus είναι βασισμένη σε πλήρως web περιβάλλον και παρέχει μια σειρά από λειτουργικά και επιχειρησιακά πλεονεκτήματα, όπως ενιαία εικόνα εργαζόμενου, ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφορία, πολλαπλές επιλογές αναζήτησης και αποτύπωσης της πληροφορίας, ενώ συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας στα τμήματα HR και ΙΤ.

«Αξιοποιώντας τα 35 χρόνια εμπειρίας και τεχνολογικής γνώσης της στην ανάπτυξη συστημάτων Μισθοδοσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, τα οποία υποστηρίζουν καθημερινά περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους, η Uni Systems επανασχεδίασε τεχνολογικά και ενίσχυσε επιχειρησιακά την επιτυχημένη πλατφόρμα της», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σέρρος, Enterprise Solutions Business Unit Director. «Ο στρατηγικός ρόλος των τμημάτων Μισθοδοσίας μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα μέσω του AtomoPlus, εφόσον πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο απελευθερώνει τον τελικό χρήστη και συμβάλλει δυναμικά στην παραγωγικότερη και ομαλότερη συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών ομάδων εργασίας μιας επιχείρησης.»

Στο AtomoPlus, η πληροφορία βρίσκεται συγκεντρωμένη σε μια και μόνο οθόνη, μειώνοντας την πολυπλοκότητα του συστήματος και μετατρέποντάς το σε ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, προσιτό ακόμα και σε μη έμπειρους χρήστες. Η εξατομίκευση των λειτουργιών (personalization) γίνεται πλέον σε επίπεδο χρήστη, ενώ η εφαρμογή διατηρεί επίσης ιστορικό αναζητήσεων και συχνών ενεργειών. Οι χρήστες του τμήματος Μισθοδοσίας μπορούν πλέον να μεταβάλλουν τις λειτουργικές παραμέτρους των επιχειρησιακών διαδικασιών και να δημιουργούν αρχεία αναφορών (reports) αυτόνομα, χωρίς την εμπλοκή του ΙΤ.

Τέλος, καινούργια χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε, οποτεδήποτε και η απομακρυσμένη διαχείριση, συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, στην αύξηση του αισθήματος συμμετοχής στις επιχειρησιακές διαδικασίες του οργανισμού και στη βελτίωση της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Το πληροφοριακό σύστημα προσφέρεται μέσω τριών διαφορετικών λύσεων, on premise, outsourced και as a service, καλύπτοντας με ευελιξία τις διαφορετικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

«Η εμπλοκή του τμήματος ΙΤ στις λειτουργίες του τμήματος Μισθοδοσίας, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη για απλές μεταβολές, δημιουργεί ιδιαίτερες προκλήσεις και καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών και για τα δύο τμήματα», εξήγησε ο Θοδωρής Πούλιας, Business Solutions Department Manager, της Uni Systems. «Το AtomoPlus απελευθερώνει τους χρήστες προσφέροντας πρόσβαση από φορητές συσκευές, όπως laptops και tablets. Απελευθερώνει τη Μισθοδοσία, αλλά και το ΙΤ από χρονοβόρες εργασίες, που πλέον γίνονται απευθείας από τον χρήστη σε ελάχιστο χρόνο. Είναι μια σύγχρονη, καινοτόμος πλατφόρμα που προσφέρει, εκτός από κορυφαία λειτουργικότητα, και απόλυτη ελευθερία».

Το AtomoPlus είναι διαθέσιμο άμεσα με πλήρη, δυναμική παραμετροποίηση, υποστήριξη και εκπαίδευση των χρηστών και οι νεότερες εκδόσεις του λειτουργούν ήδη σε πελάτες της Uni Systems.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.atomoplus.gr

Σχετικά με τη Uni Systems:

Η Uni Systems, ιδρυθείσα το 1964 και σήμερα μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών ΤΠΕ της ευρύτερης ΝΑ και Κεντρικής Ευρώπης, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων. Με περισσότερα από 480 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, στη Ρουμανία και στη Τουρκία, επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο  www.unisystems.com