Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε η εκδήλωση Get the Speed to Lead in Cloud από την EMC Hellas. Η εκδήλωση, που είχε σαν θέμα την επιτάχυνση των ελληνικών επιχειρήσεων προς τον μετασχηματισμό των ΙΤ τμημάτων τους, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Διακεκριμένα στελέχη της EMC παρουσίασαν καινοτόμες τεχνολογίες διαχείρισης της πληροφορίας και αναφέρθηκαν στις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας.

 

Αναλυτικότερα, ο κ. Roberto Sortino, Mid-Tier Business Director – Europe West της EMC αναφέρθηκε στις τελευταίες ανακοινώσεις που έκανε η εταιρεία στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εκδήλωσης Speed to Lead. Τα πρωτοποριακά συστήματα storage μεσαίας κατηγορίας της EMC, ανάμεσα τους η νέα σειρά προϊόντων VNX και VSPEX, παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους.

 

Ακολούθησε ο κ. Bernardo Lima, District Manager – MEDI Region, Backup & Recovery Systems Division της EMC. O κ. Lima αναφέρθηκε στο Backup του Μέλλοντος παρουσιάζοντας την πιο εξελιγμένη έκδοση του χαρτοφυλακίου Data Protection της εταιρείας. Τα νέα προϊόντα της EMC προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να υλοποιήσουν νέες αρχιτεκτονικές Protection Storage Architectures που απαντούν στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, όσο αφορά την προστασία των δεδομένων.

 

Η κα. Αγάθη Γαλάνη, Country Manager της EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα τοποθετήθηκε τόσο κατά την έναρξη όσο και πριν το κλείσιμο της εκδήλωσης αναφερόμενη στο όραμα της εταιρείας καθώς και στη στρατηγική που έχει υιοθετήσει για τα επόμενα χρόνια.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της μπίρας ζ, του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ και την υποστήριξη της εταιρείας TRIDENT CARS S.A. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα περιοδικά Netweek, Com BUSINESS και Tech Channel Partner, το ημερήσιο newsletter Com TODAY καθώς και το portal Biztech.gr.

 

 

Πρόσθετες Πηγές:

 

  • Παρακολουθήστε την εκδήλωση Speed to Lead που διοργανώθηκε στο Μιλάνο
  • Παρακολουθήστε την εκδήλωση Backup του Μέλλοντος
  • Διαβάστε περισσότερα νέα σχετικά με την EMC μέσω του EMC Pulse Blog
  • Συνδεθείτε με την EMC Hellas μέσω Facebook και Twitter