< Archer αυξάνει την πιθανότητα να ευθυγραμμίσουμε την αξία μιας επένδυσης με το κόστος της. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε το βαθμό συσχέτισης διαφόρων κινδύνων (correlation) χρησιμοποιώντας το Excel.  Χρειαζόμαστε μια δοκιμασμένη και πιο συστηματική διαδικασία… αυτή είναι η προστιθέμενη αξία του GRC και η πλατφόρμα RSA Archer είναι το εργαλείο που μας επιτρέπει κάτι τέτοιο.”

Η πλατφόρμα RSA Archer έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης ενός ενιαίου και αποτελεσματικού προγράμματος eGRC που καλύπτει τις διευθύνσεις IT, οικονομικού, λειτουργιών και νομικού μιας επιχείρησης. Η πλατφόρμα RSA Archer βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εύκολα διαφόρων ειδών κινδύνους, να εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση τους προς το όποιο κανονιστικό πλαίσιο, να αυτοματοποιούν τις αντίστοιχες επιχειρησιακές λειτουργίες και να αποκτούν καλύτερη εποπτεία σε σχέση με τους κινδύνους και τους μηχανισμού προστασίας που έχουν στη διάθεση τους.

Κλείνοντας ο κ. Amit Yoran, συμπλήρωσε τα εξής: “Η ορατότητα στους ενδεχόμενους κινδύνους και η διασφάλιση του απαιτούμενου βαθμού συμμόρφωσης αποτελούν βασικές ανάγκες για μια επιχείρηση, οι οποίες μάλιστα μπορούν να έχουν πραγματικές επιπτώσεις στα οικονομικά της αποτελέσματα. Πολλοί από τους πελάτες μας διαπιστώνουν ότι η εγκατάσταση μιας πλατφόρμας RSA Archer ως βασικός μηχανισμός για την υλοποίηση των διαδικασιών eGRC, όχι μόνον τους απαλλάσσει από το πρόσθετο  ΅βάροςΆ που ως τώρα επέβαλλε το πρόγραμμα συμμόρφωσης, αλλά τους προσφέρει και ένα εργαλείο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης τους.”