H εταιρία Τ&Κ Computer Organizer υποστηρίζει ως χορηγός -για 3η συνεχόμενη χρονιά- το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής το οποίο θα διεξαχθεί από 12 έως 14 Απριλίου 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης με θέμα :

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Προκλήσεις και Προοπτικές».

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.ΚΑ.Π. Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Πληροφορικής).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τις σύγχρονες προσεγγίσεις της διδασκαλίας και διδακτικής της Πληροφορικής.

Η Π.Ε.ΚΑ.Π. είναι η επιστημονική ένωση που εκπροσωπεί τους 7.500 Καθηγητές Πληροφορικής που διδάσκουν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Βασικός στόχος της είναι η διασφάλιση της ποιότητας της διδασκαλίας της Πληροφορικής στο Ελληνικό Σχολείο αλλά και η καταξίωση της προσφοράς και του έργου των μελών της.

H εταιρία Τ&Κ Computer Organizer, εκτός από επίσημος διανομέας των προϊόντων της Avira, προσφέρει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας στο Διαδίκτυο, συνδυάζοντας τα προϊόντα Avira με εξειδικευμένα προϊόντα Backup και CurrentWare. Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των λύσεων ασφαλείας από τον Κο Τσάδαρη Παναγιώτη, διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας Τ&Κ .

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες http://pekap.gr/ και http://www.t-k.gr .