Ο μεγαλύτερος προμηθευτής Backup στον κόσμο προσφέρει ένα “κιτ επιβίωσης” με τις καλύτερες λύσεις Backup και Archive, ώστε να στηρίξει τους πελάτες που βλέπουν ότι κινούνται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο ΙΤ

 

 

 

 

  • H EMC® παρουσιάζει το Data Protection Suite, με στόχο να κάνει πιο απλή την απόκτηση, την εγκατάσταση και τη χρησιμοποίηση των κορυφαίων λύσεών της για εφαρμογές backup και αρχειοθέτησης, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος κτήσης (TCO) και εξασφαλίζοντας την προστασία της επένδυσης των πελατών.
  • Tο Data Protection Suite δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να υλοποιήσουν ευέλικτα συστήματα backup και archive, τα οποία μπορούν να εξελίσσονται παράλληλα με τις απαιτήσεις τους.
  • Καθώς οι οργανισμοί συνεχίζουν προς την κατεύθυνση μοντέλων IT-as-a-service, η EMC τους προσφέρει ένα νέο μοντέλο για τη δημιουργία αξιόπιστης υποδομής προστασίας των δεδομένων τους, ειδικά σχεδιασμένο για service-based περιβάλλοντα ΙΤ.

 

Η EMC Corporation παρουσίασε το EMC Data Protection Suite, με στόχο να κάνει πιο απλή την απόκτηση, την εγκατάσταση και τη χρήση των κορυφαίων λύσεων της EMC για εφαρμογές backup και αρχειοθέτησης, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος κτήσης (TCO) και εξασφαλίζοντας την προστασία της επένδυσης των πελατών.
Tο Data Protection Suite αποτελεί μια ευέλικτη προσέγγιση που βοηθά τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα των λύσεων της EMC στους τομείς του backup και της αρχειοθέτησης, οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται ώστε να ικανοποιούν τις διαφορετικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες κάθε πελάτη. Η σουίτα, μέσα από ένα ευέλικτο μοντέλο παραχώρησης αδειών χρήσης (licensing), επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν και να συνδυάσουν ανεξάρτητα προϊόντα και λύσεις, ώστε να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους και ταυτόχρονα να μειώσουν το συνολικό κόστος χρήσης και να προστατεύσουν την επένδυσή τους.
Με τη διάθεση του Data Protection Suite, η EMC συνδυάζει τις καλύτερες λύσεις για backup και archiving, δημιουργώντας ένα “κιτ επιβίωσης” που προσφέρει ευελιξία και μειώνει τα ενδεχόμενα ρίσκα. Προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών για την προστασία των δεδομένων σε φυσικές ή εικονικές υποδομές ΙΤ και συνεργάζεται άριστα με τις κορυφαίες εφαρμογές της EMC για εξειδικευμένες ανάγκες backup. Το ευέλικτο μοντέλο εκχώρησης των αδειών χρήσης επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύνολο των αντίστοιχων εργαλείων/εφαρμογών και τους απαλλάσσει από την υποχρέωση να υπολογίσουν εκ των προτέρων και να πληρώσουν ξεχωριστά κάθε μεμονωμένο component μιας εφαρμογής.
Καθώς όλο και περισσότεροι οργανισμοί αρχίζουν να κινούνται προς μοντέλα IT-as-a-service, η υιοθέτηση ενός μοντέλου προστασίας με τη λογική του ΅data protection-as-a-serviceΆ αποκτά εξίσου μεγάλη σημασία. Η αρχιτεκτονική EMC Protection Storage υποστηρίζει μια τέτοια εξέλιξη, καθώς αξιοποιεί τις δυνατότητες του storage για την προστασία των data, επιτρέπει την ενσωμάτωση (integration) σε κάθε είδους υποδομές IT, και μπορεί να συνδυαστεί με τη δυνατότητα ενιαίας διαχείρισης των δεδομένων, ώστε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών data protection.
Tο Data Protection Suite δίνει στους πελάτες την ελευθερία να προβούν στην προμήθεια λύσεων με βάση κάποια μοντέλα χρήσης και εγκατάστασης (deployment), γεγονός που επιτρέπει το migration της υποδομής data protection που διαθέτουν, ώστε να ικανοποιούνται οι όλο και μεγαλύτερες ανάγκες για backup και ανάκτηση δεδομένων, για αρχειοθέτηση (archiving) και για επαναφορά μετά από ενδεχόμενη καταστροφή (disaster recovery). Η σουίτα προσφέρει τη συνδυαστική αξία κορυφαίων λύσεων, όπως τα EMC Avamar®, EMC NetWorker®, EMC Data Domain® BOOST™, EMC Data Protection AdvisorTM και EMC SourceOneTM.

Σχόλια Πελατών

Ed McLain, Director of Cloud Architecture, Solutions Architect, TekLinks Managed and Cloud Services

Με το Data Protection Suite της EMC, έχουμε πρόσβαση σε όλη τη γκάμα των εργαλείων που χρειαζόμαστε προκειμένου να παράσχουμε αποτελεσματική προστασία στις ΙΤ υποδομές μας. Αναπόφευκτα, οι ανάγκες προστασίας των δεδομένων μεταβάλλονται και εξελίσσονται, καθώς το περιβάλλον ΙΤ συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αλλάζει. Η ευελιξία του συγκεκριμένου μοντέλου διευκολύνει την προσαρμογή των λύσεων που υιοθετούμε για την προστασία των δεδομένων μας, στις μελλοντικές μας ανάγκες.”

Σχόλια Αναλυτών

Robert Amatruda, Research Director for Data Protection and Recovery, IDC

Όλο και περισσότεροι πελάτες θέλουν οι λύσεις προστασίας που χρησιμοποιούν να είναι πιο απλές και περισσότερο ευέλικτες. Η σουίτα EMC Data Protection προσφέρει στους πελάτες ολοκληρωμένη προστασία, απλότητα και ευελιξία, προσθέτοντας αξία και προστατεύοντας την επένδυσή τους.”

Σχόλια στελεχών της EMC

Guy Churchward, President, EMC Backup Recovery Systems Division

Ως ο μεγαλύτερος προμηθευτής λύσεων backup στον κόσμο, θα πρέπει να επενδύουμε στην καινοτομία προκειμένου οι πελάτες μας να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την τεχνολογία αλλά και με το μοντέλο κατανάλωσης. Tο EMC Data Protection Suite αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους πελάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα πολλών προϊόντων μας, ακολουθώντας μια απλή και ευέλικτη προσέγγιση, χωρίς συμβιβασμούς.”

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Δείτε στο Flickr φωτογραφίες από το EMC World και κάντε tag σε όσες από αυτές σας ενδιαφέρουν.