Η HP παρέμεινε για 17ο συνεχές τρίμηνο στην πρώτη θέση της ελληνικής και κυπριακής αγοράς των Unix servers, διατηρώντας σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC, η HP κυριάρχησε στην κατηγορία στο πρώτο τρίμηνο του 2012, καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 63,5%, το οποίο είναι σχεδόν τριπλάσιο από αυτό του αμέσως επόμενου ανταγωνιστή.
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η HP διατηρεί σημαντικά μερίδια αγοράς, γεγονός που αποδεικνύει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων που αποφασίζουν να επενδύσουν στις τεχνολογικές υποδομές τους. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια ακόμη ψήφο εμπιστοσύνης της ελληνικής αγοράς στους Business Critical Servers της HP, καθώς οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν στην τεχνολογία της HP έναν πολύτιμο σύμμαχο για τη διασφάλιση της ομαλής τους λειτουργίας, για την προώθηση της καινοτομίας και για τη μελλοντική τους ανάπτυξη.  
«Βάσει και των αποτελεσμάτων της IDC, η HP είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία εταιρεία της αγοράς των Unix servers στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παρά το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον, η εταιρεία μας καταφέρνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, χάρη στο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο μας και στην προσπάθεια των στελεχών μας. Παρά την πτώση της αγοράς, καταφέραμε να διατηρήσουμε την ηγετική δυναμική μας, γεγονός που μας δίνει σημαντικό κίνητρο για το μέλλον», σημείωσε ο Βασίλης Γκαραβέλας, Product Manager, Business Critical Systems, της HP Hellas.