Το συνέδριο αυτό, που γίνεται φέτος για 5η φορά, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις στο χώρο του virtualization και τη δημιουργία και παραγωγική αξιοποίηση υποδομής private και public cloud computing.
 Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με τις βασικές τεχνολογίες και πρακτικές virtualization, επιχειρηματικές εφαρμογές στο Cloud, mobility, αυτοματισμός και ασφάλεια στο Cloud και πώς η τεχνολογία virtualization βοηθά στη δημιουργία αυτού.
 Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η VMware, Χρυσοί Χορηγοί οι εταιρίες CISCO, EMC, EMULEX, HP, IBM, Symantec και VEEAM και Αργυροί Χορηγοί οι εταιρίες ChannelIT/Trend Micro, LANCOM και Qualco, Red Hat και RSA Security.  
 Στο συνέδριο μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν από την IDC στοιχεία και εκτιμήσεις για την εξέλιξη της αγοράς Virtualization και Cloud Computing και τη χρήση των τεχνολογιών αυτών στην Ελλάδα και διεθνώς.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και λύσεις,  αρχές σχεδίασης/ υλοποίησης private & public cloud βασισμένου στη τεχνολογία virtualization. Θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις, technical workshops, live demonstrations και hands on labs, θα συζητήσουν με κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογιών πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στο χώρο, και θα ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη Ελληνικών εταιριών και οργανισμών που χρησιμοποιούν παραγωγικά το virtualization για να μειώσουν δραστικά το λειτουργικό τους κόστος, να αυξήσουν ευελιξία και ταχύτητα αντίδρασης καθώς και την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών πληροφορικής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.virtualizationforum.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνείτε με την Performance Technologies στο τηλ. 210-9947100, κα Μαρία Σκλαβουνάκου.