Η TP-LINK®, ο κορυφαίος πάροχος δικτυακών προϊόντων για τον καταναλωτή και τις μικρές και μεσαίες επισχειρήσεις, προτείνει το TD-W9980 N600 Dual Band Gigabit VDSL2/ADSL2+ Modem Router, μια ολοκληρωμένη λύση, που επιτρέπει στους κατόχους συνδέσεων VDSL, να αξιοποιήσουν πλήρως την ταχύτητα του δικτύου τους, αποδεσμευόμενοι από τους περιορισμούς των συσκευών που δίνουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι.

 

 

 

Το TD-W9980 N600 αποτελεί την ιδανική λύση για αντικατάσταση του στάνταρ modem του παρόχου, το οποίο έχει παρουσιάσει βλάβη ή δεν καλύπτει πλέον τις αυξημένες ανάγκες του πελάτη.

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές του VDSL

Το TP-LINK® TD-W9980 Ν600 παρέχει πλήρη συμβατότητα με το τελευταίο πρότυπο ITU-T G.993.2 VDSL2, κάτι που σημαίνει ότι, όχι μόνο καλύπτει άνετα τις προδιαγραφές των τωρινών συνδέσεων VDSL της ελληνικής αγοράς, αλλά είναι έτοιμο να αξιοποιήσει πλήρως ταχύτητες σύνδεσης μέχρι και 100Mbps, όταν ο πάροχος είναι σε θέση να προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Ακόμη και αν ο πελάτης διαθέτη «απλή» σύνδεση ADSL, το TD-W9980 Ν600 είναι προς τα πίσω συμβατό και αυτό σημαίνει ότι αποτελεί άριστη επένδυση και για τη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών, οι οποίοι επιθυμούν να μεταβούν σε σύνδεση VDSL στο μέλλον, έχοντας στη διάθεσή τους ένα προηγμένο modem. Επίσης, διαθέτει εναλλασσόμενη λειτουργία LAN/WAN κι έτσι μπορεί να μεταφερθεί και σε χώρους που δικτυώνονται μέσω άλλων συνδέσεων χαλκού η οπτικης ίνας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Δημιουργεί δύο ασύρματα δίκτυα, χαρίζοντας μέγιστη ταχύτητα, ασφάλεια και ευελιξία

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του TP-LINK® TD-W9980 Ν600 είναι η δυνατότητά του να παρέχει ασύρματη σύνδεση στο Internet, ταυτόχρονα σε δύο ζώνες συνχοτήτων, με συνδυαστική ταχύτητα μέχρι 600Mbps, καλύπτοντας έτσι ακόμη και τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές δικτύωσης μέσα στο σπίτι. Η ζώνη των 2,4GHz είναι ιδανική για φορητές συσκευές (notebooks, tablets, smartphones) και χρήση για «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο, ενώ η ζώνη των 5GHz καλύπτει «βαριές» χρήσεις, όπως η αναμετάδοση βίντεο υψηλής ποιότητας, τόσο Full HD, όσο και 4K, multiplayer online gaming, αλλά και εσωτερική δικτύωση συσκευών, όπως media players, game consoles κλπ.

Παρέχει 4 θύρες Gigabit για τους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες

Η χρήση του TP-LINK® TD-W9980 Ν600 ως συσκευής δικτύωσης και για το μικρό γραφείο, επιτυγχάνεται μέσω των 4 θυρών Gigabit LAN, που παρέχει, καθιστώντας έτσι άνετη την επικοινωνία με εφαρμογές επαγγελματικών βιντεοκλήσεων, network storage και διαμοιρασμένου computing με network clients. Η ενσύρματη σύνδεση υψηλών ταχυτήτων, χωρίς τις παρεμβολές και τα ζητήματα καθυστερήσεων (lag) που εγκυμονεί μια ασύρματη σύνδεση, διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, απόκριση και ασφάλεια των επικοινωνιών. Επίσης, η ενσύρματη σύνδεση επιτρέπει τη λειτουργία συσκευών που δεν διαθέτουν δυνατότητα “wireless”, ενώ, παράλληλα, αποτελεί ιδανική λύση για υπηρεσίες video on demand και απαιτητικών online multiplayer games.

Μοιράζει printers και αποθηκευτικά μέσα σε όλο το δίκτυο

Προσφέροντας δύο θύρες USB 2.0, το TP-LINK® TD-W9980 Ν600 μπορεί να μετατρέψει έναν κοινό εκτυπωτή σε δικτυακό, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δεχτεί και εξωτερικό μέσο αποθήκευσης USB, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες του οικιακού δικτύου να το χρησιμοποιούν για να μοιράζονται τα αρχεία τους. Το TP-LINK® TD-W9980 Ν600 είναι έτοιμο για να λειτουργήσει με οποιοδήποτε πρωτόκολλο όπως Samba ή FTP, μέσω πολλαπλών λογαριασμών σε υπηρεσίες media server, print server, ή οτιδήποτε άλλο απαιτήσει ο πελάτης για το σπιτικό ή επαγγελματικό του δίκτυο.

Παρέχει μέγιστη ασφάλεια σε όλους τους τομείς

Είτε πρόκειται για διασφάλιση των επικοινωνιών του πελάτη ή της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της ίδιας της συσκευής, το TP-LINK® TD-W9980 Ν600 είναι πλήρως καλυμμένο: για χρήσεις όπου η ασφάλεια των επικοινωνιών παίζει πρωτεύοντα ρόλο, παρέχει μέχρι και 10 συνδέσεις IPsec VPN, για ασφαλείς ιδιωτικές συνδέσεις επαγγελματικής χρήσης. Αλλά και για το σπίτι, το TP-LINK® TD-W9980 Ν600 ενσωματώνει πλήρες φάσμα ρυθμίσεων γονικού ελέγχου, μέσω του οποίου ρυθμίζεται το επίπεδο πρόσβασης του δικτύου από παιδιά, αλλά και άλλων ομάδων χρηστών, επισκεπτών, προσωπικού κ.ο.κ.. Παράλληλα, το modem διαθέτει ενισχυμένη προστασία κατά των απότομων υπερτάσεων ρεύματος μέχρι και 6.000V, κάτι που το καθιστά ιδανικό για εγκαταστάσεις σε περιοχές με άστατες καιρικές συνθήκες, με συχνές καταιγίδες και κεραυνούς.

Προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση κόστους/απόδοσης

Με ενδεικτική τιμή λιανικής €99,9 το TP-LINK® TD-W9980 Ν600 προσφέρει ένα πλήθος χαρακτηριστικών, απολύτως κορυφαίων για αυτό το επίπεδο κόστους. Όχι μόνο είναι ένα ταχύτατο VDSL2 modem ταχύτητας μέχρι 100Mbps, αλλά προσφέρει ολοκληρωμένη δικτυακή υποστήριξη, με μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως διπλό ασύρματο δίκτυο 802.11n, ενσύρματη Gigabit σύνδεση, διαμοιρασμό USB printers και εξωτερικών μονάδων αποθήκευσης, και πολλά άλλα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

• Λειτουργία VDSL2 / ADSL2+ Modem Router για ταχύτητες μέχρι 100Mbps.
• Υποστήριξη και γραμμών ISDN ΑΝΝΕΧ-Β (μοντέλο TD-W9980B).
• Ταυτόχρονες ασύρματες συνδέσεις 2,4GHz 300Mbps και 5GHz 300Mbps, για συνολικό διαθέσιμο bandwidth 600Mbps.
• 4 Θύρες Gigabit LAN για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων.
• 2 θύρες USB 2.0 για διαμοιρασμό αποθηκευτκών μέσων (πρωτόκολλα Samba ή FTP), κοινή χρήση 3G modem, media server, print server, με υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών πρόσβασης.
• Υποστήριξη Ethernet WAN (EWAN) που παρέχει συμβατότητα με εναλλακτικές υπηρεσίες καλωδιακής ή σύνδεσης οπτικών ινών.
• Δίκτυο Guest για ασφαλή πρόσβαση Wi-Fi για φιλοξενούμενους στο σπίτι ή στο γραφείο.
• Γονικός Έλεγχος, που επιτρέπει στους γονείς ή στους διαχειριστές να δημιουργήσουν πολιτικές περιορισμού πρόσβασης στα παιδιά ή στο προσωπικό, αντίστοιχα.
• Έλεγχος bandwidth βάσει IP, ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος του όγκου δεδομένων που μπορεί να δεσμεύσει κάθε συνδεδεμένη συσκευή στο modem router.
• Πλήκτρο Wi-Fi On/Off για γρήγορη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της ασύρματης λειτουργίας του modem router, όταν και αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
• Εύκολη ασύρματη σύνδεση με ασφαλή κρυπτογράφηση WPA, χάρη στο πλήκτρο WPS.
• Βοηθός Εύκολης Εγκατάστασης σε πολλές γλώσσες, για γρήγορη και απροβλημάτιστη εγκατάσταση.
• SPI και NAT firewall, που προστατεύει όλες τις συνδεδεμένες συσκευές από πιθανές επιθέσεις μέσω Internet.
• Κρυπτογραφήσεις WPA-PSK/WPA2-PSK για ενεργή προστασία ενάντια σε απειλές ασφάλειας.
• Υποστηρίζει μέχρι 10 συνδέσεις IPSec VPN.
• Πολλαπλές κατευθυνόμενες και αποσπώμενες κεραίες, για καλύτερη ευθυγράμμιση σήματος, αλλά και δυνατότητα αναβάθμισης με κεραίες ισχυρότερης απολαβής.
• Υποστήριξη πρωτοκόλλου IPv6.
• Προστασία από κεραυνούς και απότομες αιχμές ρεύματος μέχρι και 6.000V.