Από 24 Μαΐου 2012 το F-Secure Protection Service for Business (PSB) συμπεριλαμβάνει το F-Secure Mobile Security.
 
To F-Secure PSB είναι η λύση Anti Malware που επιτρέπει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναθέσουν την προστασία τους, αφού η υποδομή κεντρικής διαχείρισης φιλοξενείται από την F-Secure.
 
To F-Secure PSB έχει αγκαλιαστεί τόσο από συνεργάτες μεταπωλητές όσο από τελικούς πελάτες παγκοσμίως, χάρη στην αποτελεσματικότητά του, την απλότητα και φυσικά το αναγνωρισμένο επίπεδο προστασίας της F-Secure.
 
Σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά φιλικό μοντέλο πώλησης το F-Secure PSB συνεχίζει να κερδίζει σε δημοφιλία.
 
Με το F-Secure Mobile Security ενσωματωμένο στο PSB, η λύση τώρα καλύπτει όλες τις συσκευές σΆέναν οργανισμό, ελεγχόμενα από κεντρική διαχείριση.
 
Το F-Secure Mobile Security αποτελείται από anti malware και προστασία από κλοπή. Το anti malware προστατεύει κινητές συσκευές από μολύνσεις και έτσι προστατεύει την ακεραιότητα των δεδομένων και εξασφαλίζει την λειτουργία της συσκευής όταν χρειάζεται. Η λειτουργία αντι – κλοπής είναι σωτήρια σε περίπτωση που το τηλέφωνο έχει χαθεί ή κλαπεί, με λειτουργίες όπως εντοπισμός του τηλεφώνου ή οριστική διαγραφή των δεδομένων.
 
Πλέον βρίσκεται ενσωματωμένο στο PSB ενώ φυσικά η διαχείριση του F-Secure Mobile Security μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως από το PSB portal διαχείρισης.
 
Το PSB Mobile Security έρχεται σε μία επί πλέον τιμή αλλά ως το τέλος του 2012 η F-Secure τρέχει καμπάνιες με εξαιρετικά ελκυστικές τιμές.
 
Οπως πάντα η λύση διανέμεται και υποστηρίζεται από την Inter Engineering.
 
Για επικοινωνία:Inter Engineering, Τηλ. 2410-670030, e-mail: info@inter-datasecurity.comwww.inter-datasecurity.com