Η εταιρεία Orthology (www.orthology.gr), ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Altaro Software για τη διανομή των προϊόντων της Altaro στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, ανακοινώνει την εφαρμογή Altaro Oops!Backup.
Το Altaro Oops!Backup, είναι μία εφαρμογή για οικιακή χρήση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε περιβάλλον λειτουργικού Windows 8, 7, Vista ή XP. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δημιουργία εκδόσεων σε αρχεία εγγράφων, εικόνων και άλλων τύπων αρχείων, επιτρέπει την προεπισκόπηση και την επαναφορά των εκδόσεων των αρχείων από διαφορετικές χρονικές στιγμές. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται:

Ταχύτατο Backup & Restore: Τα δεδομένα είναι προστατευμένα κάθε φορά που γίνεται μια αλλαγή, χωρίς να επιβραδύνεται η λειτουργία του υπολογιστή.

Τεχνολογία BackInTime: Επιτρέπει στο χρήστη να πάει «πίσω στο χρόνο» και να επιλέξει  διαφορετικές εκδόσεις των αρχείων του από διαφορετικές χρονικές στιγμές και όχι μόνο το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Πλήρης αυτοματοποίηση: Ανιχνεύει αυτόματα τις αλλαγές και τις εκδόσεις σε ένα αρχείο καθώς και στα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων.

Εξοικονόμηση χώρου με την τεχνολογία ReverseDelta: Η χρήση της τεχνολογίας ReverseDelta™ επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μόνο με τις πραγματικές αλλαγές που έχουν γίνει σε ένα αρχείο, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας σε ολόκληρο το αρχείο, όταν γίνεται μία αλλαγή.

Continuous Data Protection (CDP): Η συντονισμένη τεχνολογία προστασίας των δεδομένων κατά τη διάρκεια των αλλαγών σε ένα αρχείο εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή, την προστασία των δεδομένων.

Διπλή προστασία μέσω Backup Drive Redundancy: Η αυτόματη δημιουργία ενός διπλού εφεδρικού αρχείου για την προστασία από κλοπή, πυρκαγιά ή απώλεια των δεδομένων, διπλασιάζει και την ασφάλεια των δεδομένων.

Back up σε NAS, δικτυακό Drive και USB: Ο χρήστης επιλέγει την τοποθεσία που θέλει να δημιουργήσει τα αντίγραφα ασφαλείας του, είτε πρόκειται για server ή σε δίσκο NAS.

Αυτόματο Backup on Connect με Plug & Protect™: Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ξεκινά αμέσως μόλις συνδεθεί η εφεδρική μονάδα δίσκου στον υπολογιστή. Ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία για χρήστες φορητών υπολογιστών.

Η Altaro Software είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, πιστοποιημένη από τη Micorosft, η οποία κατασκευάζει λύσεις backup, φιλικές προς το χρήστη και οικονομικά προσιτές, με στόχο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η  ομάδα της Altaro Software κατανοεί ότι ένας τρόπος για να καινοτομήσουν στην τεχνολογία της συνεχούς προστασίας δεδομένων (CDP) είναι να δουν πίσω από τις  λεπτομέρειες της υλοποίησης και να κατανοήσουν τους στόχους, τις απαιτήσεις και τους πόρους του πελάτη.
Περισσότερα για την Altaro Software και τα προϊόντα της θα βρείτε στο www.altaro.com όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr