Η CPI Α.Ε., παρουσίασε πρόσφατα το Νέο Portal συνεργατών, www.cpib2b.gr, σε συνεργασία με την Hellas Sites.  Απώτερος στόχος είναι η αυτοματοποίηση εργασιών, η εξοικονόμηση πόρων​ αλλά και η αποτελεσματικότερη συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της.

Οι συνεργάτες, με την εγγραφή τους στο www.cpib2b.gr, αποκτούν πλήρη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, αναλώσιμα και αξεσουάρ (διαθεσιμότητα, τιμή, ειδικές προσφορές, χαρακτηριστικά, datasheets, συνοδευτικά videos). Οι χρήστες συμπληρωματικά, μπορούν πολύ εύκολα να αναζητήσουν τα αναλώσιμα για τα εκτυπωτικά μηχανήματα των πελατών τους από το wizard αναλωσίμων, «Βρες το αναλώσιμό σου», επιλέγοντας το brand και το μοντέλο του μηχανήματος.

Τέλος, οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση στην καρτέλα τους, στο status των online παραγγελιών, στα παραστατικά ενώ το portal διαθέτει προσωποποιημένες επιλογές στο checkout για κάθε χρήστη.

«Το Νέο Portal συνεργατών αποτελεί άλλη μια επένδυση της CPI στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας. Οι συνεργάτες αποκτούν ένα προσωποποιημένο εργαλείο πληροφόρησης και αγοράς των προϊόντων μας. Η εκτεταμένη χρήση του Portal θα εξασφαλίσει πολύτιμη εξοικονόμηση πόρων προς όφελος της αύξησης της δραστηριότητας των ανθρώπων της εταιρίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», αναφέρει ο κ. Άλκης Ρουγγέρης, Εμπορικός Διευθυντής της CPI.