Σε μία κίνηση ένδειξης της σημασίας που αποδίδει στην ελληνική αγορά, η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση της 7ης γενιάς των κορυφαίων της λύσεων, ESET NOD32® Antivirus και ESET Smart Security®, για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα. Οι κορυφαίες λύσεις της εταιρίας, που προσφέρουν ταυτόχρονα ισχυρή προστασία και ευκολία στη χρήση, χωρίς να επηρεάζουν την απόδοση του συστήματος, μιλούν πλέον ελληνικά, αποτελώντας ένα ακόμη πιο πολύτιμο εργαλείο των Ελλήνων χρηστών για να απολαμβάνουν τη χρήση της τεχνολογίας με μεγαλύτερη σιγουριά.

«Η διάθεση των ESET NOD32® Antivirus και ESET Smart Security® στα ελληνικά εντάσσεται στο πλαίσιο της πεποίθησής μας ότι ο Έλληνας χρήστης της τεχνολογίας αναγνωρίζει όλο και περισσότερο την ανάγκη της αυξημένης ασφάλειας και αναζητά προσιτές και εύχρηστες λύσεις προστασίας, που διακρίνονται για την καινοτομία και την αποδοτικότητά τους. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε κι εμείς δίπλα του, απαντώντας στις ανάγκες του αυτές με τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών που μιλά στη γλώσσα του» σχολίασε  ο κος Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Hellas.

Στα νέα χαρακτηριστικά της Έκδοσης 7, ξεχωρίζει το ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό Exploit Blocker, που προσφέρει προστασία ενάντια σε νέο και άγνωστο κακόβουλο λογισμικό, γνωστό και ως zero day threats, στοχεύοντας την ίδια τη μέθοδο εκμετάλλευσης των εφαρμογών με κενά ασφαλείας, συνεπώς η δράση του είναι γενική και δεν εξαρτάται από την οικογένεια  payload/malware που τελικά μολύνει το σύστημα. Επίσης, το Advanced Memory Scanner, που προστατεύει κυρίως από κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί ενεργά να διαφύγει του εντοπισμού με τη χρήση διαφόρων τεχνικών απόκρυψης, δρώντας μετά την εκτέλεση και στοχεύοντας στην ανίχνευση malware που δεν έχει εντοπιστεί από άλλες τεχνολογίες. Τέλος, το Vulnerability Shield, που αποτελεί τη βελτιωμένη εκδοχή του Personal Firewall στο ESET Smart Security, προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια στις απόπειρες εκμετάλλευσης γνωστών τρωτών σημείων του δικτύου.

Τα δυο «ελληνικά» προϊόντα της ESET, ESET NOD32 Antivirus και ESET Smart Security, διατίθενται από τα  καταστήματα λιανικής πώλησης στη γνωστή μέχρι τώρα μορφή, δηλαδή συσκευασία που περιέχει τρεις ανεξάρτητες άδειες χρήσης ενός έτους, καθώς επίσης και στην καινούρια συσκευασία, που παρουσιάζεται τώρα με μια άδεια χρήσης ενός έτους.

Τα προϊόντα είναι ακόμη διαθέσιμα, στο online κατάστημα της ESET Hellas (https://shop.esetgr.com). Σε ότι αφορά στους χρήστες των προηγούμενων εκδόσεων ESET NOD32® Antivirus και ESET Smart Security, η εταιρία, ακολουθώντας την πάγια πολιτική της, διαθέτει δωρεάν την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά.