Το ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Mac OS X έλαβε πιστοποίηση για το λειτουργικό σύστημα Mac από τα ICSA Labs

Προσφέροντας προηγμένη προστασία ασφαλείας, και διαθέτοντας παράλληλα εύχρηστη και διακριτική λειτουργία, το ESET NOD32 Antivirus Business Edition for Mac OS X παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο.Για να αποκτήσει την πιστοποίηση των ICSA Labs, το ESET NOD32 Antivirus Business Edition για Mac OS X έπρεπε να προστατέψει επιτυχώς τους τελικούς χρήστες από ενδεχόμενη μόλυνση in-the-wild(άγνωστοι ιοί) αλλά και άλλων γνωστών ιών, κατά τη διάρκεια μίας αυστηρής διαδικασίας ελέγχου. Κατά τη δοκιμή, το προϊόν απέδειξε την ικανότητά του να προστατεύσει desktops, φορητούς υπολογιστές και servers μικρότερων επιχειρήσεων αλλά και μεγάλων οργανισμών από μολύνσεις που αναπαράγονται αυτόματα.


Τα antivirus προϊόντα που πιστοποιούνται από τα ICSA Labs θα πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζουν ιούς, να ανιχνεύουν και να αποτρέπουν την αναπαραγωγή των ιών, να μην πραγματοποιούνται λάθη κατά την ανίχνευσή  τους και να καταγράφουν κάθε ιό που εντοπίζουν. Για την παροχή αξιόπιστης και διαχρονικής αξιολόγησης, αναφορικά με την ποιότητα προστασίας που παρέχουν τα πιστοποιημένα προϊόντα,  τα ICSA Labs πραγματοποιούν συνεχώς δοκιμές των προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ακολουθία των προδιαγραφών τους, καθώς και ότι οι επόμενες εκδόσεις και αναβαθμίσεις των πιστοποιημένων προϊόντων επανεξετάζονται συνεχώς, ώστε να πληρούν τα ίδια κριτήρια.


Σχετικά με τα ICSA Labs
Τα ICSA Labs λειτουργούν ως ανεξάρτητο τμήμα του οργανισμού Verizon Business, παρέχουν υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης προϊόντων ασφάλειας και απολαμβάνουν διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα, πραγματοποιούν μετρήσεις και σε άλλες τεχνολογικές κατηγορίες, όπως: συσκευές δικτύων, εκτυπωτές και μηχανές φαξ. Οι συστηματικοί έλεγχοι που διεξάγονται, με αντικειμενικά κριτήρια, εγγυώνται την αξιοπιστία και την απόδοση των προϊόντων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ICSA Labs. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.icsalabs.com και http://www.icsalabs.com/blogs.


Σχετικά με τη Verizon Business
Η Verizon Business, τμήμα της Verizon Communications (NYSE, NASDAQ: VZ), αποτελεί κορυφαία εταιρεία σε θέματα επικοινωνίας και λύσεων IT που δραστηριοποείται σε θέματα ασφάλειας και τεχνολογικής ανάπτυξης. Μεγάλες εταιρείες και κυβερνητικοί οργανισμοί – οι οποιοι συμπεριλαμβάνονται στο 96% του Fortune 1000 – εμπιστεύονται τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις καταρτισμένες γνώσεις της Verizon Business στις τεχνολογίες δικτύων για την τεχνολογική ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. Για περισσότερες πληροφορίες: www.verizonbusiness.com.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.eset.com, ή www.nod32.gr