• Νέες λύσεις βελτιστοποιημένες για εφαρμογές και φορτία εργασίας από περιβάλλον υποκαταστήματος έως τα μεγάλα data center
 • To PowerEdge VRTX μειώνει την πολυπλοκότητα, το κόστος και τη διασπορά των διαφορετικών συσκευών ΙΤ και των εργαλείων διαχείρισης1
 • Η Dell ανανεώνει την προϊοντική σειρά Active Infrastructure και μειώνει το χρόνο απόκρισης για τις ανάγκες νέων φορτίων εργασίας κατά 99 τοις εκατό1
 • Η επόμενη γενιά υποδομών Dell Modular Data Center επεκτείνει τις δυνατότητες χωρητικότητας και την ευελιξία των πελατών

 

Η Dell ανακοίνωσε πρόσφατα στο Dell Enterprise Forum, μια εκδήλωσή της για πελάτες και συνεργάτες, ακόμα μεγαλύτερη διαφοροποίηση στην προϊοντική της σειρά για converged υποδομές, για να βοηθήσει τους πελάτες κάθε μεγέθους να αντιμετωπίσουν μια σειρά από συχνές προκλήσεις που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα, την περιορισμένη αποδοτικότητα και την έλλειψη ευελιξίας στις υφιστάμενες υποδομές ΙΤ. Οι νέες λύσεις μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε εφαρμογής ή φορτίου εργασίας και η Dell μπορεί άμεσα να προσφέρει converged τεχνολογία επιχειρησιακής κλάσης σε νέες ομάδες πελατών: εταιρείες με υποκαταστήματα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

To PowerEdge VRTX αποτελεί μια σημαντική καινοτομία στις τεχνολογικές υποδομές επιχειρήσεων. Προσφέρει τη λειτουργικότητα servers, storage, networking και των εργαλείων διαχείρισης σε μία μονάδα μικρού μεγέθους, βελτιστοποιημένη για περιβάλλοντα απομακρυσμένων γραφείων και υποκαταστημάτων (ROBO) μεγάλων επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Η απλοποιημένη διαχείριση συστημάτων του VRTX επιτρέπει τη διαχείριση όλων των πόρων μέσα από ένα ενιαίο εργαλείο, που περιλαμβάνει μια μόνο κονσόλα διαχείρισης.

 

Η Dell βρίσκεται στο προσκήνιο  για να βοηθήσει μια ευρεία γκάμα πελατών με μια σειρά converged και προεγκατεστημένων λύσεων, η καθεμία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί να αντιμετωπίσει κοινές ανάγκες των πελατών για απλοποίηση και ευελιξία. Μάλιστα, μια πρόσφατη πρόβλεψη της IDC2 αποκαλύπτει ότι οι δαπάνες σε converged συστήματα θα αυξηθούν κατά ένα σύνθετο ετήσιο ποσοστό άνω του 54 τοις εκατό σύμφωνα με  τις προβλέψεις για την περίοδο 2011-2016, οδηγούμενες από τα πλεονεκτήματα κόστους και την αποδοτικότητα που σχετίζεται με τις λειτουργίες και τη διαχείριση του ΙΤ, την απλοποίηση των διαδικασιών προμήθειας με τους κατασκευαστές και την  καλύτερη παραγωγικότητα μέσω ενημερώσεων των συστημάτων ΙΤ.

 

 «Η καινοτομία της Dell εμπνέεται από τις ανάγκες των πελατών και βασίζεται στην ενδελεχή κατανόηση των επιχειρηματικών αναγκών των πελατών και στην αξιοποίηση της γνώσης αυτής. Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές ΙΤ, οι οποίες προσφέρονται από την Dell,  σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν για τις ανάγκες διαφορετικών επιχειρήσεων- μια μόνο λύση δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες» αναφέρει ο Marius Haas, president του τομέα enterprise solutions της Dell. «Με τις νέες λύσεις που παρουσιάζουμε σήμερα, η Dell δείχνει τη διαφοροποιημένη προσέγγισή της στην ανάπτυξη λύσεων για πελάτες όλων των μεγεθών – από το μικρό γραφείο πέντε ατόμων έως τα μεγαλύτερα datacenters παγκοσμίως.»

 

Για το γραφείο: Dell PowerEdge VRTX

 

Μέχρι σήμερα, οι υποδομές ΙΤ που απευθύνονται σε συγκεκριμένες εφαρμογές σχεδιάζονται για μεγάλες επιχειρήσεις και δεν αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των ταχύτατα αναπτυσσόμενων απομακρυσμένων γραφείων / υποκαταστημάτων ή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σύμφωνα με μια έρευνα που χρηματοδοτήθηκε εντός  του 2013 από την Dell και την Intel, οι μικρές επιχειρήσεις και οι startups στις ΗΠΑ είναι πιο αισιόδοξες και σχεδιάζουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους στο κοντινό μέλλον, θεωρώντας την πρόσβαση στην τεχνολογία ως βασικό στοιχείο για την επιτυχημένη ανάπτυξή τους. Παρά αυτή την αναμενόμενη ανάπτυξη, οι περισσότερες επιχειρήσεις που ερωτήθηκαν αναφέρουν ότι η τεχνολογία υποστηρίζει τις καθημερινές λειτουργίες τους, ενώ μόνο μερικές από τις εταιρείες αυτές αντιμετωπίζουν την τεχνολογία σαν στρατηγικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, οι τεχνολογικές λύσεις που χρησιμοποιούνται συχνά από αυτούς τους πελάτες –ειδικά στο χώρο της υγείας, των καταστημάτων λιανικής και των τραπεζών – και από τους συνεργάτες του καναλιού, δεν έχουν την ευελιξία, την κλιμάκωση και την ευκολία διαχείρισης που απαιτείται για να αναπτυχθούν αποδοτικά και να ανταγωνιστούν μεγαλύτερες επιχειρήσεις.   

 

Η κληρονομιά της Dell βασίζεται στην παροχή λύσεων ΙΤ που κλιμακώνονται για πελάτες κάθε μεγέθους. Σε συνέχεια αυτής της προσήλωσης στις ανάγκες των πελατών, η Dell παρουσιάζει σήμερα το PowerEdge VRTΧ, την πρώτη converged λύση ΙΤ που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα απομακρυσμένα και μικρά περιβάλλοντα γραφείου, με δυνατότητες εταιρικής κλάσης, και σχεδιασμό για να εξοικονομεί χώρο και να εντάσσεται σε γραφείο. Το Dell PowerEdge VRTX δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες και συνεργάτες να πετύχουν:

 

 • Μεγαλύτερη απλοποίηση:Με τους servers, το storage, το networking και τη διαχείριση ενοποιημένα σε ένα μόνο compact chassis, το PowerEdge VRTX χρησιμοποιεί μέχρι και 86 τοις εκατό λιγότερα καλώδια και μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο για τους πελάτες, σε σχέση αντίστοιχα με την εγκατάσταση αυτόνομων συστημάτων. Επιπλέον, μπορεί να μειώσει την πολυπλοκότητα, τα κόστη και τη διασπορά των διαφορετικών εξωτερικών συσκευών και των πολλαπλών εργαλείων διαχείρισης.
 • Μεγαλύτερη αποδοτικότητα: Δυνατότητες αυξημένης παραγωγικότητας με τις ανανεώσεις του Dell OpenManage Essentials για το PowerEdge VRTX που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης εξ αποστάσεως και χωρίς την ανάγκη agents, με μια νέα γεωγραφική οπτική των κατανεμημένων  στοιχείων ΙΤ, που μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του χρόνου και να μειώσουν τα περιθώρια λάθους. Μαζί με κάθε σύστημα PowerEdge VRTX, διατίθεται η ενσωματωμένη κονσόλα της Dell, Chassis Management Controller (CMC), για ενοποιημένο και προηγμένο έλεγχο στα συστήματα  server, storage και networking.
 • Μεγαλύτερη αξία με μια προεγκατεστημένη λύση: Το Dell PowerEdge VRTX αντιμετωπίζει μια ανάγκη των συνεργατών του καναλιού για προεγκαταστημένες, προηγμένες λύσεις που μπορούν να ενισχυθούν με λογισμικό και υπηρεσίες που είναι σημαντικές για τους πελάτες στις κάθετες αγορές.  

 

 

Η εγκατάσταση υπήρξε εντυπωσιακά εύκολη με τη χρήση του CMC και μπορεί να προσφέρει μια άριστη πλατφόρμα για την υλοποίηση τεχνολογίας virtualization μέσα από μια ενιαία μονάδα. H μονάδα VRTX ήταν πολύ συμπαγής και ολοκληρωμένη. Η χρήση της στο πλαίσιο μιας μικρής επιχείρησης ως  μοναδική πλατφόρμα server ή ως μια συσκευή για ανάγκες υποκαταστήματος σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις, θα παρέχει ένα απλό και εύκολο στη διαχείριση περιβάλλον,» αναφέρει ο Rupert Mills, technical director στην Krome Technologies. «Μπορούμε να προβλέψουμε ότι το VRTX θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους πελάτες μας στο χώρο της εκπαίδευσης, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν ένα εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση, virtualized περιβάλλον, σχεδιασμένο σε μια υψηλής διαθεσιμότητας, σύγχρονη υποδομή. Δεδομένων των ενδείξεων που έχουμε μέχρι σήμερα, θεωρούμε ότι αυτό θα γίνει σε ένα πολύ αποδοτικό κόστος που θα είναι ελκυστικό για πολλούς πελάτες. Ως μια λύση  disaster recovery, θεωρούμε ότι το VRTX θα μπορέσει να προσφέρει στους πελάτες μας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ένα αποδοτικό από πλευράς κόστους σχεδιασμό disaster recovery σε συνδυασμό με το λογισμικό AppAssure της Dell που θα τους επιτρέψει να παρέχουν ένα ενιαίο πλάνο disaster recovery, σε μορφή πακέτου (΅single boxΆ) για τα περιβάλλοντά τους. Με βάση το μέγεθος και τον εκπληκτικά χαμηλό θόρυβο κατά τη λειτουργία τους, θα μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού μέσα σε αυτές τις επιχειρήσεις, αποτελώντας μια πολύ πρακτική επιλογή.»

Για μεγάλες επιχειρήσεις: Dell Active Infrastructure

 

Με βάση την ανακοίνωση της Dell τον Οκτώβριο του 2012 για τις υποδομές Dell Active Infrastructure, η Dell παρουσιάζει  σήμερα το επόμενο κύμα επιλογών converged υποδομής- Active Infrastructure 1.1- για να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιταχύνουν την παροχή εταιρικών εφαρμογών και υπηρεσιών ΙΤ, να βελτιώσουν την απόδοση του data center και να ενισχύσουν την ποιότητα των ΙΤ υπηρεσιών. Η ανανεωμένη προϊοντική σειρά Active Infrastructure περιλαμβάνει:

 • Επικυρωμένες λύσεις για νέα φορτία εργασίας: Η Dell παρουσιάζει ένα γρήγορο και ακριβή τρόπο για την υποστήριξη συνηθισμένων φορτίων εργασίας ΙΤ, στις οποίες περιλαμβάνονται οι σημαντικές εταιρικές εφαρμογές, λύσεις virtual desktop  και ιδιωτικών cloud. Αξιοποιώντας πρότυπα και επικυρωμένες αρχιτεκτονικές αναφοράς, οι διαχειριστές μπορούν να μειώσουν το χρόνο και τα απαιτούμενα βήματα για την υποστήριξη νέων φορτίων εργασίας κατά 99 τοις εκατό περίπου.
 • Ευρύτερη προϊοντική σειρά Προεγκατεστημένων Συστημάτων:  Η Dell επεκτείνει τις προσφορές της σε πλατφόρμες converged υποδομής και αρχιτεκτονικές αναφοράς για να συμπεριλάβει τα  Dell Active System 50, Dell Active System 200 και Dell Active System 1000. Μαζί με το σύστημα Active System 800 που είχε ήδη παρουσιαστεί, αυτά τα προεγκατεστημένα συστήματα έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των εφαρμογών και επιτρέπουν μέχρι έξι φορές ταχύτερη εφαρμογή μιας νέας virtual υποδομής.    
 • Βελτιώσεις στην πλατφόρμα ενοποιημένης διαχείρισης: Η Dell ανακοινώνει την πλατφόρμα Active System Manager 7.1, το επίπεδο διαχείρισης για το σύστημα Active System που ενσωματώνει τεχνολογίες από την πρόσφατα αποκτηθείσα Gale Technologies για να αυτοματοποιήσει την  εφαρμογή των φορτίων εργασίας και της υποδομής μέσω μιας κονσόλας. Δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να μεταβούν από οχτώ εργαλεία σε ένα, η πλατφόρμα Active System Manager 7.1 περιλαμβάνει εκτεταμένη ολοκλήρωση για virtualized περιβάλλοντα, συμπεριλαμβάνοντας την υποστήριξη των Microsoft Hyper-V και VMware vSphere,  τη δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών χωρίς εξάρτηση από ειδικά  χαρακτηριστικά του hardware για κλιμάκωση των φορτίων εργασίας και για λειτουργίες migration, ταχύτερη υποδομή για την ανακάλυψη στοιχείων και μια ευρεία υποστήριξη συμβατότητας που συμπεριλαμβάνει την υποστήριξη τόσο για περιβάλλοντα Dell, όσο και ετερογενή περιβάλλοντα.

 

Μεγάλες εφαρμογές: το DellModularDataCenter είναι η επόμενης γενιάς λύση για υψηλής κλιμάκωσης Datacenter

Ο τομέας Data Center Solutions (DCS) της Dell παρουσιάζει μια νέα εκδοχή της βραβευμένης modular αρχιτεκτονικής του, η οποία ενσωματώνει τους Dell PowerEdge servers, με αυξημένη λειτουργική δυνατότητα και ευελιξία. Αυτή η νέα λύση βασίζεται στην καινοτομία και τα επιτεύγματα στην ενεργειακή αποδοτικότητα, που έχουν χρησιμοποιηθεί στην υπάρχουσα τεχνολογία  Modular Data Center (MDC) , διευρύνοντας τις δυνατότητες και την επιλογή για ταχύτατα αναπτυσσόμενες ανάγκες υψηλής κλιμάκωσης ΙΤ των πελατών.

 

O επόμενης γενιάς Dell MDC βοηθάει τους πελάτες με data center υψηλής κλιμάκωσης να εφαρμόσουν ταχύτατα και οικονομικά πόρους, σε σχέση με data center με υπερυψωμένο δάπεδο. Ο Dell MDC είναι ένα ιδιαίτερα αποδοτικό data center που αποτελείται από ξεχωριστές μονάδες ισχύος, ΙΤ και ψύξης. Όπως απαιτείται, οι πελάτες μπορούν να κλιμακώσουν τη δυνατότητα του MDC τους με επιπλέον μονάδες. Η νέα αρχιτεκτονική MDC της Dell προσφέρει:

 

 • Αυξημένες δυνατότητες ισχύος, με την υποστήριξη ενός megawatt (1MW) κρίσιμων φορτίων εργασίας, χρησιμοποιώντας ψύξη 100% free-air και εξάτμιση.  
 • Υψηλή διαθεσιμότητα με εφεδρική τροφοδοσία  που υποστηρίζει μια μέση δυνατότητα ισχύος ενός rack στα  40 kilowatts.
 • Μειωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με έναν ευέλικτο σχεδιασμό που επιτρέπει την μετακίνηση πλήρως φορτωμένων rack.

 

Πρόσθετες  Δηλώσεις:

 «Η Emerson είναι μια παγκόσμια εταιρεία κατασκευών και τεχνολογίας με 235 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο,» αναφέρει ο  James Moore, principal software engineer για επεξεργαστικά συστήματα και λύσεις στην Emerson. «Μέχρι στιγμής, όταν εφαρμόζουμε μια λύση virtualization σε μια από τις τοποθεσίες κατασκευής μας, κάποιος από το τμήμα ΙΤ ασχολείται μέχρι και 16 ώρες με τη συναρμολόγηση των διαφορετικών συστημάτων  hardware και τη λειτουργία τους. Αντίθετα με αυτή τη διαδικασία, το Dell PowerEdge VRTX ήταν πολύ εύκολο στην εγκατάσταση μέσα σε δύο με τρείς ώρες. Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του σε μια κομψή μορφή, σε συνδυασμό με την ευκολία στησίματος και διαχείρισης, θα μας επιτρέψει να αποδευσμεύσουμε το ΙΤ από τη διαδικασία στησίματος και συντήρησης.»

 

 «Με έξι αεροδρόμια στην αστική περιοχή της Indianapolis που εξυπηρετούν περισσότερους από 7 εκατ. επιβάτες κάθε χρόνο, η μικρή ΙΤ ομάδα μας αναζητούσε τρόπους για να βελτιώσει την αποδοτικότητα του data center και την αυτοματοποίηση των εργασιών και να ενισχύσει τη ποιότητα των υπηρεσιών ΙΤ,» αναφέρει ο Joseph Miller, IT director του Indianapolis Airport Authority. «Η προϊοντική σειρά λύσεων Active Infrastructure της Dell παρείχε την αποδοτικότητα, την κλιμάκωση και την ευελιξία για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρησιακών αναγκών. Αξιοποιώντας την κονσόλα ενιαίας διαχείρισης Active System Manager και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του hardware της Dell, έχουμε μειώσει την εγκατάσταση server από τρεις ημέρες σε λιγότερο από μια ώρα, είδαμε μια μείωση της τάξης του 20 τοις εκατό στις διοικητικές δαπάνες προσωπικού και ενοποιήσαμε πέντε σειρές του εξοπλισμού μας σε τρία racks. Οι αποδόσεις που έχουμε επιτύχει μας επέτρεψαν να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας σε στρατηγικά έργα που θα οδηγούν σε αύξηση των εσόδων για τo αεροδρόμιο.»

Διαθεσιμότητα

 • To PowerEdge VRTX διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο από τις 26 Ιουνίου.
 • Η προϊοντική σειρά Dell Active Infrastructure 1.1 θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τα τέλη Ιουνίου 2013.
 • Το MDC σε megawatt δυνατότητα είναι άμεσα διαθέσιμο από τη Dell .