Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε το  Panda GateDefender Integra eSeries, τη νέα ενοποιημένη λύση προστασίας της περιμέτρου που παρέχει προστασία ενάντια σε όλους τους τύπους των απειλών. Επιπλέον, η συσκευή, παρέχει εύκολη και ευέλικτη συνδεσιμότητα μέσα από ένα μοναδικό και εύκολο στη χρήση interface, ενώ είναι προσβάσιμη από το cloud. Η νέα λύση ασφάλειας της Panda Security διατίθεται σε δύο μοντέλα: eSoho, για επιχειρήσεις μέχρι 25 άτομα προσωπικό και η eSB, για επιχειρήσεις άνω των 50 ατόμων. Η λύση διατίθεται στο: http://www.pandasecurity.com/spain/enterprise/ solutions/gatedefender-integra/.
Στα πλεονεκτήματα της Panda GateDefender Integra eSeries περιλαμβάνονται:

– Προστασία all-in-one του gateway που προστατεύει από κάθε τύπο κακόβουλων εισβολών. Η ταχύτατη αντίδραση στον εντοπισμό νέων malware γίνεται αυτόματα μέσω updates και queries στο cloud.
– Ευέλικτη συνδεσιμότητα για ασφαλή επικοινωνία με απομακρυσμένα γραφεία περιαγωγή εργαζομένων με φορητές συσκευές.
– Ευέλικτη cloud-based διαχείριση για κεντρική παρακολούθηση, διαχείριση και ενημέρωση των συσκευών εύκολα και γρήγορα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
– Αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών και βελτιστοποιημένη χρήση του εύρους ζώνης, χάρη στην εξουδετέρωση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, περιορισμένη πρόσβαση σε μη παραγωγικό περιεχόμενο και υπηρεσίες, αλλά και έλεγχος του εύρους ζώνης χρήσης.
– Υψηλή διαθεσιμότητα του Διαδικτύου. Οι πολιτικές της δρομολόγησης επιτρέπουν τη διαμόρφωση πολλαπλών και υψηλής διαθεσιμότητας γραμμών, καθώς και εγκατάσταση πολλαπλών συσκευών, ενώ παράλληλα παρέχει ασφαλή σύνδεση.

Το νέο Panda GateDefender Integra eSeries διαχειρίζεται την ασφάλεια της περιμέτρου στις επιχειρήσεις εξουδετερώνοντας ιούς, spam και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο Internet gateway μέσα από ένα πλήρες σύνολο πόρων που αξιοποιούν τις τεχνολογίες της Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda Security. Στα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται:

• Firewall: Εξασφαλίζει ότι οι εισερχόμενες και εξερχόμενες επικοινωνίες συμμορφώνονται με την πολιτική ασφάλειας.
• Intrusion prevention system (IPS): Σύστημα πρόληψης που αποτρέπει τις επιθέσεις εισβολής.
• Anti-malware: Προστατεύει από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού στο e-mail και στην κίνηση στο Web.
• Content filter: Σαρώνει τα εισερχόμενα και εξερχόμενα για επικίνδυνο περιεχόμενο.
Anti-spam: Διατηρεί την κυκλοφορία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαλλαγμένο από ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
• Web filter: Περιορίζει την πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν σχετίζεται με την εργασία στον Παγκόσμιο Ιστό.
• Πολλαπλές τεχνολογίες σύνδεσης για πρόσβαση στο Internet και το εταιρικό δίκτυο. Συμβατό με συσκευές ADLS/UMTS/GPRS/3G/USB.
• Line backup: Υψηλή διαθεσιμότητα για το μετριασμό του κινδύνου της αποτυχίας της σύνδεσης στο Internet.
• VPN: Επικοινωνία με απομακρυσμένα γραφεία και εργαζομένων με περιαγωγή φορητών συσκευών.
• HotSpot: Παροχή ελεγχόμενης προσωρινής πρόσβασης στο Internet για επισκέπτες της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda GateDefender Integra eSeries, παρακαλώ επισκεφθείτε το http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/gatedefender-integra/.