• Το Latitude 7400 2-in-1 είναι το μικρότερο φορητό σύστημα 2-in-1 με οθόνη 14’’ στον κόσμο επιδιώκοντας να προσφέρει αυτονομία μπαταρίας 24 ωρών και αποτελεί το πρώτο σύστημα με αισθητήρα προσέγγισης, PC proximity, βασισμένο στην τεχνολογία Context Sensing της Intel
 • Νέο, βελτιστοποιημένο XPS 13 με καινοτομική webcam HD τοποθετημένη στο πάνω μέρος της οθόνης Infinity Edge και νέα επιλογή χρώματος Frost
 • Νέα έκδοση Black του Inspiron 7000 2-in-1 παρουσιάζεται με την πρώτη στην κατηγορία της αποθηκευτική λύση για το μαγνητικό pen στη βάση της οθόνης, που εξασφαλίζει την άμεση διαθεσιμότητά του
 • Η τεχνολογία Dell Cinema αναβαθμίζεται για να προσφέρει εξαιρετικά ζωντανή απεικόνιση με τεχνολογία Dolby Vision και βελτιώσεις ήχου 360 με το Waves MaxxAudio NX για μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία
 • Η επόμενη γενιά του Dell Mobile Connect, του λογισμικού ενοποίησης υπολογιστή και smartphone προσφέρει άμεση μεταφορά αρχείων με drag and drop για περιβάλλοντα Android και μελλοντικές δυνατότητες ενοποίησης με τεχνολογίες VR

Με μια κληρονομιά καινοτομίας για περισσότερα από τριάντα χρόνια, η Dell αποκαλύπτει στην CES 2019 στο Las Vegas, μια σειρά νέων και εξελιγμένων προϊόντων και εμπειριών λογισμικού στις βραβευμένες της σειρές Latitude, XPS και Inspiron.

«H CES είναι η πρώτη έκθεση της χρονιάς και με τον Ιανουάριο να αποτελεί συχνά το μήνα που θέτουμε τους υψηλότερους στόχους, η Dell παρουσιάζει στην CES νέα προϊόντα που επιτρέπουν σε όλους να αναπτύξουν τη δυναμική τους στον μέγιστο βαθμό» δήλωσε ο Sam Burd, president, Client Solutions Group στην Dell. «Προωθούμε την καινοτομία και παρουσιάζουμε συσκευές και εμπειρίες για να κάνουμε την εργασία και τη διασκέδαση πιο άμεσες και απολαυστικές».

Το νέο Latitude 7400 2-in-1 μετασχηματίζει την εμπειρία του υπολογιστή

Οι άνθρωποι σήμερα αναζητούν περισσότερα από την τεχνολογία με φορητότητα και συνδεσιμότητα που δεν θυσιάζουν τις επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούν συστήματα υψηλής αισθητικής και απόκρισης. Το νέο Latitude 7400 2-in-1 παρέχει όλα τα παραπάνω μαζί με αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί μια έκτη αίσθηση – την δυνατότητα να είναι έτοιμο πριν καν οι χρήστες του το αγγίξουν. Ο πρώτος στον κόσμο υπολογιστής που χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα προσέγγισης με τεχνολογία Intel® Context Sensing Technology1 , διαθέτει Express Sign-in με το οποίο αναγνωρίζει την παρουσία του χρήστη, θέτει το σύστημα σε κατάσταση λειτουργίας και άμεσα πραγματοποιεί σάρωση για αναγνώριση προσώπου και είσοδο μέσω Windows Hello. Ακόμα και όταν ο χρήστης απομακρύνεται για ένα διάλειμμα θα αναγνωρίσει την απουσία και θέτει τον υπολογιστή σε κατάσταση κλειδώματος για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας και της ασφάλειας.

Αναγνωρισμένο ως CES 2019 Innovation Honouree, το Latitude 7400 2-in-1 είναι ο μικρότερος στον κόσμος φορητός 14’’ 2-in-1 για εταιρική χρήση2. Με έναν μηχανισμό ανοίγματος μεταβλητής ροπής μπορεί να ανοίξει εύκολα ενώ διατίθεται σε ένα εντυπωσιακό νέο φινίρισμα αλουμινίου Titan Gray. Επίσης, είναι το πρώτο μοντέλο Latitude που χρησιμοποιεί συσκευασία με ανακυκλωμένα πλαστικά από τους ωκεανούς. (ocean-bound plastics)

Παρά το μικρό μέγεθος, οι μηχανικοί της Dell αρνήθηκαν να θυσιάσουν τις επιδόσεις, την αυτονομία, τη συνδεσιμότητα, τις θύρες ή τα χαρακτηριστικά ασφάλειας. Στην πραγματικότητα, το Latitude αναμένεται να προσφέρει την μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας στην κατηγορία του με βάση τις αρχικές δοκιμές. Έχει ως στόχο την δυνατότητα λειτουργίας για 24 ώρες3 με μια φόρτιση και η τεχνολογία ExpressCharge της Dell επιτρέπει φόρτιση της μπαταρίας στο επίπεδο 80% μέσα σε μία ώρα4.

Το νέο XPS 13 διαθέτει webcam στο πάνω μέρος και μια νέα επιλογή χρώματος.

Η Dell έχει τελειοποιήσει το βραβευμένο λεπτό και ελαφρύ XPS 13 με μια νέα καινοτομική webcam στο πάνω μέρος και καλύτερη εμπειρία video και ένα νέο χρώμα Frost. Με μια ακόμα διάκριση CES 2019 Innovation Honouree το πλέον βραβευμένο μοντέλο της Dell, το XPS 13 αποτελεί επιλογή τόσο για επαγγελματίες χρήστες, όσο και για οικιακούς χρήστες. Με μέγεθος 2,25mm, η πιο μικρή HD webcam της Dell επιτρέπει στο XPS να διατηρεί την εντυπωσιακή οθόνη Infinity edge, ενώ η κάμερα έχει τοποθετηθεί πλέον στο πάνω μέρος της οθόνης για καλύτερη εμπειρία video. Το XPS 13 είναι επίσης το πρώτο notebook της Dell που υποστηρίζει Dolby Vision ®.

Η τεχνολογία Dolby Vision μετασχηματίζει την εμπειρία ψυχαγωγίας με εξαιρετικά εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση και χρώμα που δίνουν ζωή στην ψυχαγωγία. Σε σχέση με μια τυπική απεικόνιση, η τεχνολογία Dolby Vision μπορεί να αποδώσει χρώματα που δεν ήταν ορατά πριν, λεπτομέρειες 40 φορές πιο φωτεινές και μαύρο 10 φορές πιο σκοτεινό. Το αποτέλεσμα είναι μια αναβαθμισμένη, πιο αληθοφανής εικόνα που δημιουργεί το συναίσθημα ότι δεν κοιτάζει κάποιος μια οθόνη υπολογιστή.

Ακόμα πιο ισχυρό πλέον με τους νεότερους τετραπύρηνους 8ης γενιάς Intel ® Core™  επεξεργαστές, το XPS 13 παραμένει το πιο ισχυρό laptop 13’’ στην κατηγορία του5. Το XPS 13 παρέχει ένα ακόμα πιο φωτεινό εσωτερικό με λευκό υαλόνημα και ένα λευκό Frost εξωτερικό χρώμα με ανοδίωση, το οποίο προστίθεται στις επιλογές Rose Gold, White, Black και Silver.

Το Inspiron 7000 2-in-1 βελτιώνει τον λειτουργικό σχεδιασμό , διαθέτοντας για πρώτη φορά μια σχεδίαση που επιτρέπει την αποθήκευση της πένας σχεδίασης στη βάση της οθόνης.

Τα νέα Inspiron 7000 2-in-1 στις 13 και 15 ίντσες ενσωματώνουν τους νεότερους 8ης γενιάς Intel ® Core™ επεξεργαστές, μια αναβαθμισμένη σχεδίαση με αλουμίνιο, μικρότερα περιθώρια οθόνης και νέο φινίρισμα στο τελείωμα του click pad. Μια πρώτη στο είδος της δυνατότητα αποθήκευσης6 στον μηχανισμό αναδίπλωσης στη βάση της οθόνης επιτρέπει την αποθήκευση του στυλό Active Pen πλήρους μεγέθους που περιλαμβάνεται στα συστήματα, έτσι ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμο. Σχεδιασμένο με γνώμονες την αισθητική και την λειτουργικότητα, το νέο πληκτρολόγιο ενσωματώνει το πλήκτρο λειτουργίας και τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος σε ένα πλήκτρο το οποίο αποτελεί μέρος του πληκτρολογίου. Αυτό επιτρέπει για πρώτη φορά την προσθήκη αριθμητικού πληκτρολογίου σε ένα περιορισμένων διαστάσεων σύστημα 2-in-1 15’’ της Dell.

Τα νέα Inspiron 7000 2-in-1 παρέχουν επίσης την τεχνολογία Adaptive Thermal Technology, που επιτρέπει στο σύστημα να ρυθμίζει το προφίλ απόδοσης ανάλογα με το πως ο χρήστης του το κρατά. Με τον τρόπο αυτό, αλλάζει προφίλ ισχύος για να παράγει λιγότερη θερμότητα όταν χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ταινιών και ο χρήστης το κρατά στα πόδια του, ενώ τίθεται σε λειτουργία υψηλής απόδοσης και ισχύος όταν βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα γραφείο.

Η τεχνολογία Dell Cinema εντυπωσιάζει με αναβαθμίσεις στα CinemaColor, CinemaSound και CinemaStream

Τα χαρακτηριστικά για την παραγωγικότητα εν κινήσει δεν αποτελούν τα μόνα νέα στοιχεία που προσφέρουν τα νέα PCs. Τα ζωντανά χρώματα, η εντυπωσιακή διαύγεια ήχου και η προτεραιότητα στην αναπαραγωγή περιεχομένου ροής (streaming) περιλαμβάνονται στο νέο XPS και σε επιλεγμένα μοντέλα Inspiron, ιδανικά χαρακτηριστικά για την απόλαυση ταινιών. Το Dell Cinema, το οποίο προσφέρει μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία στον υπολογιστή, συνεχίζει να βελτιώνεται με νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις.

 Απολαύστε πλουσιότερα, εντονότερα χρώματα με το CinemaColor 2.0, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με Dolby Vision™. Η ένταση του ήχου, η απόδοση των μπάσων και των διαλόγων έχουν επίσης βελτιωθεί με το CinemaSound 2.0. Η βελτιστοποίηση του ήχου στα συστήματα 2-in-1 της Dell, αυτόματα διαμορφώνει την ισοστάθμιση για την καλύτερη εμπειρία, ανεξάρτητα από την θέση της συσκευής. Το Waves MaxxAudio NX παρακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού μέσω της webcam της συσκευής για να παρέχει βελτίωση ήχου 360 στα ακουστικά, διατηρώντας τον ήχο σε συμφωνία με τη θέση του χρήστη.

Επιπλέον, το CinemaStream 2.0 βελτιώνει την απόδοση περιεχομένου video streaming με 10 φορές μικρότερο buffering και μέχρι και 6 φορές βελτίωση στην ποιότητα του video7. Αυτόματα ανιχνεύει και θέτει σε προτεραιότητα την κρίσιμη δικτυακή κίνηση για βελτιστοποίηση του bandwidth για εφαρμογές live streaming και για video chats με στόχο την απρόσκοπτη εμπειρία.

Καλύτερη συνεργασία PC και smartphone με το Dell Mobile Connect

Από την παρουσίασή του στη CES 2018, το Dell Mobile Connect έχει διευκολύνει περισσότερες από 30 εκατομμύρια τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα κειμένου, βοηθώντας τους χρήστες να αποφύγουν τη διάσπαση της προσοχής τους μεταξύ PC και Smartphone. Η Dell έχει ενισχύσει τα χαρακτηριστικά του με πρόσθετη λειτουργικότητα, που περιλαμβάνει δυνατότητα για ασύρματη μεταφορά αρχείων, επιτρέποντας στους χρήστες Android να μεταφέρουν φωτογραφίες και άλλα αρχεία από το τηλέφωνο στον υπολογιστή τους και αντίστροφα ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet.

Επίσης, η Dell αποκαλύπτει μια μελλοντική δυνατότητα ενοποίησης του smartphone σε μια VR εμπειρία, επιτρέποντας στους VR gamers να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, να πραγματοποιούν κλήσεις και να απαντούν σε μηνύματα κειμένου. Οι χρήστες Android μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές τους μέσω ενός εικονικού 3D μοντέλου του κινητού τους και επιλέγοντας τις λειτουργίες του μέσα στο VR περιβάλλον.

Η Dell φέρνει την τεχνολογία OLED και οθόνες 240Hz στους φορητούς 15’’

Η Dell υποστηρίζει την τεχνολογία OLED και έχει συμβάλει στην μετατόπιση της αγοράς στις OLED οθόνες για τους φορητούς. Υπήρξε η πρώτη εταιρεία που προσέφερε OLED οθόνη σε φορητό για gaming στις 13’’ και χρησιμοποίησε την επιτυχημένη αυτή εφαρμογή για την προώθηση στην αγορά 15’’ στις σειρές των premium φορητών προσφέροντας στους πελάτες καλύτερη αντίθεση, ποιότητα χρώματος και χρόνο απόκρισης για gaming. Τα Dell XPS 15, Alienware m15 και Dell G7 15 θα προσφέρουν επιλογές OLED οθονών με τεχνολογία HDR, χώρο χρωμάτων 100% DCI-P3 και λόγο αντίθεσης 100.000:1 από τον Μάρτιο του 2019. Η Dell επίσης θα προσφέρει επιλογή οθονών 240Hz στο μοντέλο Alienware m15 από τον Απρίλιο και έπειτα.

To 2019 φέρνει περισσότερα βραβεία στα προϊόντα Dell αλλά και δράσεις αειφόρου ανάπτυξης

 Αυτή την εβδομάδα, η Dell γιορτάζει εννέα διακρίσεις CES 2019 Innovation Honouree, μεταξύ των οικογενειών Alienware, Dell Precision, XPS, Latitude και τις οθόνες της. Επίσης, η εταιρεία έχει λάβει δύο βραβεία για τις δράσεις της στην ανακύκλωση και τη διαχείριση της ανακύκλωσης χρυσού. Η Dell έχει επιτύχει τον στόχο της για το 2020 της ανακύκλωσης δύο δις λίβρες (περ. 907.000 τόνοι) ηλεκτρονικών. Η εταιρεία, επίσης, βρίσκεται εντός των στόχων της για την επαναχρησιμοποίηση 100 εκατ. λίβρες ανακυκλωμένων υλικών στα προϊόντα της Dell έως την ημέρα της γης, τον Απρίλιο του 2019.

Διαθεσιμότητα

 • Το νέο Dell XPS 13 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά έως τις αρχές Μαρτίου
 • Το Dell Latitude 7400 2-in-1 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Μαρτίου
 • Το Dell Inspiron 7000 2-in-1 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα μέσα αυτής της χρονιάς
 • Η τεχνολογία Dell Cinema με βελτιωμένα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμη στο νέο XPS 13 και σε επιλεγμένα Inspiron laptops
 • To Dell Mobile Connect είναι δωρεάν διαθέσιμο σε όλα τα νέα καταναλωτικά συστήματα με Windows 10 από τις σειρές XPS, Inspiron, Vostro, Alienware και στα μοντέλα Dell G Series. Είναι συμβατό με Android και iOS smartphones

 1. Με βάση εσωτερική ανάλυση της Dell, Νοέμβριος 2018.
 2. Με βάση εσωτερική ανάλυση της Dell, Νοέμβριος 2018.
 3. Η αυτονομία της μπαταρίας βασίζεται σε αρχικές δοκιμές του Latitude 7400 2-in-1 χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δοκιμών Mobile Mark 2014, διαθέσιμο στο www.bapco.com. Τα αποτελέσματα των δοκιμών παρέχονται για συγκριτική αναφορά μόνο. Η πραγματική αυτονομία της μπαταρίας ενδέχεται να είναι σημαντικά μικρότερη από τα αποτελέσματα των δοκιμών και κυμαίνεται ανάλογα με την σύνθεση του συτήματος και την χρήση, το λογισμικό, τις συνθήκες λειτουργίας, τα χαρακτηριστικά διαχείρισης ενέργειας και άλλους παράγοντες. Η μέγιστη αυτονομία της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.
 4. Με βάση εσωτερική ανάλυση της Dell, Δεκέμβριος 2018.
 5. Με βάση την αναφορά της Principled Technologies που ανατέθηκε από την Dell, τον Νοέμβριο του 2018 με την χρήση του Cinebench CPU (multi-core test). Η πραγματική απόδοση θα διαφέρει ανάλογα με την χρήση, τη σύνθεση και κατασκευαστικές διαφορές. Δείτε την αναφορά εδώ http://facts.pt/Vm8PAx
 6. Με βάση εσωτερική ανάλυση της Dell, Νοέμβριος 2018.
 7. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 2018 από την Rivet Networks με το SmartByte version0237 σε μια σύνδεση δικτύου 15 Mbps και κατέβασμα 10 αρχείων 294 MB Windows 7 Service Pack στο παρασκήνιο.