Η SingularLogic, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της διάσπασης του κλάδου ιδιοπαραγόμενου λογισμικού και εμπορικολογιστικών εφαρμογών της, προχώρησε στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα εστιάσει, σύμφωνα με τον αρχικό στρατηγικό σχεδιασμό, στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς Επιχειρηματικού Λογισμικού, καθώς και Digital Integrated λύσεων και υπηρεσιών, για έργα σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

  • Σπυρίδων Μανωλόπουλος, Πρόεδρος
  • Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Ιωάννης Δουλαβέρης, Μέλος
  • Ιωάννης Μίχος, Μέλος
  • Βασιλική Αναγνώστου, Μέλος

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, συνεχίζει στοχευμένα να υποστηρίζει τους πελάτες της στην επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της.  Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ψηφιακές προκλήσεις, παρέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών, για επιχειρήσεις, οργανισμούς και κάθετες αγορές, ενώ παράλληλα σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής κορυφαίων Διεθνών οίκων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, ανέφερε: «Προχωράμε στα επόμενα βήματα του στρατηγικού σχεδιασμού μας για τη SingularLogic.  Με ενωμένες πλέον τις δυνάμεις μας δημιουργούμε νέα δεδομένα στο τεχνολογικό τοπίο, ως ένας ισχυρός Regional Digital Integrator.  Η απόλυτη συμπληρωματικότητα της Space Hellas και της SingularLogic διαμορφώνει μία νέα δυναμική στην αγορά πληροφορικής και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις και υπηρεσίες, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα τεχνολογιών, από εξοπλισμό υποδομών έως πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές.

 Mε σεβασμό στους πελάτες μας, με τις ίδιες αξίες, στόχους και όραμα, ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι.  Είμαστε αισιόδοξοι και θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί, με έμπνευση και πάθος, για να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελάτων μας.

 Μέσα από αυτό το πρίσμα και σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που δημιουργεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, η SingularLogic ως μέλος ενός δυναμικού ομίλου, είναι πιο έτοιμη από ποτέ, να συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη και στην ανταγωνιστικότητά τους, όπως κάνει για περισσότερα από 30 χρόνια, επιτυχημένα.»