Η CPI ανακοινώνει την νέα σειρά Α3 μονόχρωμων MFP της Sharp BP30M28/31/35, τα οποία προσφέρουν μια ποικιλία βελτιωμένων χαρακτηριστικών για τη διασφάλιση της παραγωγικότητας, της ροής εργασιών και της ασφάλειας δεδομένων.

Τα νέα, μοντέρνου σχεδιασμού, MFP αποτελούν ιδανική λύση για μικρά ή μεσαία γραφεία με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και προαιρετικά το fax και ο finisher. Οι ταχύτητες εκτύπωσης 28/31/35 σελίδες (A4) το λεπτό, η ταχύτητα σάρωσης έως και 60 εικ./λεπτό  (1-sided), ο ενσωματωμένος τροφοδότης 100 φύλλων, και ο standard αποθηκευτικός χώρος SSD 128GB, συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας.

Η ενιαία πλατφόρμα που διαθέτουν περιλαμβάνει ενιαίο UI και δυνατότητα print release (follow-me), χωρίς λογισμικό, με άλλες συσκευές Sharp όμοιας τεχνολογίας (BW & C) που επιτρέπει στο χρήστη να παραλαμβάνει την εκτύπωσή του από οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυο. Επίσης, τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως SSL, firmware selfrecovery, whitelisting, αυξάνουν την ασφάλεια των δεδομένων. Παράλληλα, υποστηρίζει την  πρόσβαση μέσω φορητής συσκευής, μέσω cloud, με χρήση NFC ή QR code.

Η σειρά BP30M28/31/35 διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως γρήγορο χρόνο προθέρμανσης, και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που την καθιστούν ECO friendly.

H νέα σειρά BP30M28/31/35, όπως και όλα τα εκτυπωτικά μηχανήματα Sharp είναι διαθέσιμα
από τη CPI.