Τέταρτη χρονιά για την επιτυχημένη εκδήλωση Ασφάλειας Πληροφορικής. 21-10-2010, Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιτισμού, Αθήνα, 13:30 – 19:30

 Το One Stop Security Workshop απαντά εύστοχα και πρακτικά στις σημερινές ανάγκες ενημέρωσης περί ασφάλειας δεδομένων, τόσο της σύγχρονης επιχείρησης όσο και των εταιρειών πληροφορικής. Η καινοτομία της εκδήλωσης είναι ότι αντί για ομιλίες, διεθνούς αναγνώρισης ειδικοί παρουσιάζουν ζωντανά στη σκηνή πραγματικά προβλήματα ασφάλειας μαζί με τη λύση τους. Και αυτό σε συνάρτηση με μία εντυπωσιακή ποικιλία θεμάτων ασφάλειας. Το One Stop Security Workshop αποτελείται από μία σειρά ενοτήτων με μέγιστη διάρκεια 50 λεπτών, όπου τίθεται ένα σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας και δίνονται οι λύσεις επιτόπου. Yπάρχουν τέσσερις παράλληλες ροές τέτοιων ενοτήτων για ένα ολόκληρο μεσημέρι. Έτσι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να συνθέσει τη δική του ατζέντα για μέγιστη εκμετάλλευση του χρόνου του. Κατά τη διάρκεια των ενοτήτων αυτών, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να συμμετέχουν με τους δικούς τους προβληματισμούς και ανησυχίες.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Inter Engineering που στηρίζουν το φετινό One Stop Security Workshop με ειδικούς απεσταλμένους, είναι: F-Secure – Φιλανδία, NetAsq – Γαλλία, Secnology – ΗΠΑ, SMS PAsscode – Δανία,Vasco – Βέλγιο, Secure Systems – Λετονία, Clearswift – Ηνωμένο Βασίλειο.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 13:30 με εγγραφή και θα ολοκληρωθεί στις 18:30 με κοκτέιλ και κουίζ Ασφάλειας με πολλά δώρα.


Ο Mikko Hypponen στην Ελλάδα  για το One Stop Security Workshop 2010
Tην κεντρική ομιλία στο φετινό “One Stop Security Workshop” στις 21 Οκτωβρίου θα εκφωνήσει ο Mikko Hypponen (φωτογραφία), παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως ειδικός στο ψηφιακό έγκλημα και την καταπολέμηση κακολογισμικού. Ο Mikko Hypponen είναι στέλεχος της F-Secure Φιλανδίας από το 1991 όπου ηγείται του τμήματος έρευνας. Αναγνωρισμένος ως κορυφαίος ειδικός στο κακολογισμικό και το ψηφιακό έγκλημα, έχει δώσει εκατοντάδες ομιλίες σε περισσότερες από 40 χώρες τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Mikko έχει γράψει για περιοδικά όπως το Scientific American και Foreign Policy, έχει δώσει συνέντευξη στο CNN ενώ κατατάχθηκε ανάμεσα στους 50 σημαντικότερους ανθρώπους στο Internet. Ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering, σχολιάζει: “O Mikko είναι τόσο περιζήτητος, που ταξιδεύει συνεχώς στον κόσμο. Η κατάκτηση μίας θέσης στην ατζέντα του είναι αρκετά δύσκολη. Η ομιλία του θα είναι μοναδική και μία εμπειρία από μόνη της. Πέρα από αυτό, η παρουσία του αποδεικνύει τη σημασία του One Stop Security Workshop”.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Inter Engineering
Τηλ. 2410-670030
Email: onestop@inter-datasecurity.com
http://www.inter-datasecurity.com/onestop/2010/onestop_en.htm
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μιχάλης Σαμαρίνας