Πολυμελής αντιπροσωπία της IBM Κύπρου με επικεφαλής τον Διευθυντή της, κ. Μάριο Καπίρη, επισκέφθηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της CL8.com στην Λεμεσό. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε παρουσίαση της γκάμας των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η CL8.com. Συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν επίσης διάφοροι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δυο οργανισμών. H επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Data Center. Η CL8.com είναι το μοναδικό ανεξάρτητο υπερσύγχρονο Tier-III Data Centre στην Κύπρο.

Ο κ. Μάριος Καπίρης, στο τέλος της επίσκεψης σχολίασε: «Είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς η συνεργασία με τεχνολογικά ανεπτυγμένα και πιστοποιημένα Data Center στην Κύπρο. Η CL8 κατέχει ισχυρή παρουσία στο χώρο της τεχνολογικής κοινότητας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κάτι που αποτελεί απαραίτητη συνιστώσα μιας επιτυχούς συνεργασίας και επιβεβαιώνει την απαρχή μιας νέας πορείας και καινοτόμων δράσεων στον τομέα της τεχνολογίας και της ανάπτυξης ».

Ο κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της CL8.com είπε: «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την ΙΒΜ που είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στον τομέα της τεχνολογίας. Η συνεργασία αυτή, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην CL8.com οι κορυφαίες διεθνείς εταιρείες αναγνωρίζοντας την επιχειρηματική της αξία. Πιστεύω ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι τόσο εποικοδομητική όσο και αμοιβαία επωφελής».