< για μέγιστη φορητότητα και είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει παντού!, το . Η 18,4 ιντσών Full HD οθόνη touch  προσφέρει νέες δυνατότητες χρήσης του υπολογιστή από πολλούς χρήστες. Το Dell XPS 18 είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μεταφέρεται εύκολα, ενώ η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και ζωντανή, ώστε να επιτρέπει την προβολή βίντεο για την οικογένεια και τους φίλους ή τη διανομή περιεχομένου και τα παιχνίδια με περισσότερους από έναν χρήστες στην ίδια οθόνη. Το Dell XPS 18 βασίζεται σε επεξεργαστές 3ης γενιάς Ιntel® Core™   και στο λειτουργικό σύστημα Windows 8 για απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Το Dell XPS 18 βασίζεται στην κληρονομιά της επωνυμίας XPS για σχεδίαση, λειτουργικότητα και ποιοτική κατασκευή χωρίς συμβιβασμούς, ενώ συνδυάζει τα χαρακτηριστικά επιδόσεων ενός βασικού οικιακού υπολογιστή με τα προηγμένα χαρακτηριστικά των σχεδιάσεων άλλων προϊόντων XPS. Το Dell XPS 18 διαθέτει φινίρισμα αλουμινίου με επιφάνειες που επιτρέπουν στιβαρή, αλλά και άνετη μεταφορά. Παρέχεται με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι και ο ευέλικτος σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με την ευρεία γωνία θέασης της οθόνης, επιτρέπει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις. Ενώ με την τοποθέτησή του στη βάση φόρτισης είναι έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή. Η ενσωματωμένη βάση του επιτρέπει την τοποθέτησή του σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ ο χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν φορητό υπολογιστή για να διαβάσει ή να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο.

«Το Dell XPS 18 θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι προσδιορίζουν και χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σήμερα» είπε ο Kirk Schell, Vice President, Consumer PC Group, Dell. «Όποιος το χρησιμοποιεί εκπλήσσεται ευχάριστα από το πόσο ελαφρύ και άνετο είναι στη χρήση σε πληθώρα διαφορετικών καταστάσεων. Συνδυάζοντας την απόδοση, την ευελιξία και τη σχεδίαση εξοικονόμησης χώρου ενός παραδοσιακού All-In-One με μια εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά οθόνη αφής και ασύγκριτη αυτονομία, παρέχουμε στους πελάτες μια εντελώς νέα υπολογιστική εμπειρία, με ένα σύστημα το οποίο μπορεί να μεταφερθεί παντού».