Η επίτευξη αξιοσημείωτων εταιρικών διακρίσεων αποκτά μεγαλύτερη σημασία σε μια ιδιαίτερα δυναμική χρονιά για την Infinitum, η οποία διαγράφει σημαντικότατη αναπτυξιακή πορεία. H Ιnfinitum, HP Amplify Power Services Partner, τιμήθηκε με τρία κορυφαία βραβεία από την HP κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ΗP Partner Εvent και συγκεκριμένα, αυτά των:

SYSTEM INTEGRATION PARTNER OF THE YEAR

SERVICES DELIVERY PARTNER OF THE YEAR

SYSTEM INTEGRATIONPREMIUM HW

H HP, επιβεβαίωσε τη διαρκή προσήλωση της Infinitum στην αποτελεσματική υλοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, ενισχύοντας την πεποίθηση για μια ακόμα πιο αποδοτική και παραγωγική συνεργασία στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η iNFINITUM, προσφέρει ενδεδειγμένες, προηγμένες και ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και οργανισμούς ενώ διατηρεί εκτεταμένη τεχνογνωσία και στοχευμένη στενή συνεργασία με τεχνολογικούς κολοσσούς της διεθνούς αγοράς. Διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες τεχνολογίες και πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών της, υλοποιεί τις πιο ωφέλιμες λύσεις προσφέροντας υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.