Η TÜV AUSTRIA, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ολιστικών υπηρεσιών τεχνικών ελέγχων, επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και εκπαίδευσης παγκοσμίως, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας θυγατρικής της εταιρείας, TÜV AUSTRIA TRUST IT, στην Ελλάδα.

Το DNA της TÜV AUSTRIA σχετίζεται με την παροχή υπηρεσιών που διασφαλίζουν την ασφάλεια για τις επιχειρήσεις, τις υποδομές, την κοινωνία. Σε έναν συνεχώς ψηφιοποιούμενο κόσμο, με αυξανόμενη ανάγκη για προστασία των δεδομένων και ασφάλεια των πληροφοριών, η TÜV AUSTRIA TRUST IT έχει ως κύρια αποστολή της την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και την προστασία των πληροφοριακών συστημάτων των επιχειρήσεων και των οργανισμών από κυβερνοαπειλές.

Βασιζόμενη σε μία ολιστική προσέγγιση της προστασίας και ασφάλειας ενάντια στις κυβερνοεπιθέσεις, η TÜV AUSTRIA TRUST IT προσφέρει υπηρεσίες Security Operation Center (SOC) και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας. Με τη δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης των IT και OT υποδομών, cutting-edge technology στις υπηρεσίες SOC, εξασφαλίζει τον γρήγορο εντοπισμό και την άμεση αντιμετώπιση των επιθέσεων, ανιχνεύοντας ταυτόχρονα πιθανά κενά στα μέτρα ασφαλείας της εταιρείας.

Επιπλέον, μέσω της ενεργούς διαχείρισης των vulnerabilities, πραγματοποιείται σάρωση για την εύρεση των τρωτών σημείων του εγκατεστημένου λογισμικού, διευκολύνοντας έτσι τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών που αφορούν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών. Η έμπειρη ομάδα συνεργατών της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των πελατών, για να δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων. H TÜV AUSTRIA TRUST IT εισάγει μοναδικές καινοτομίες σε τεχνολογικό επίπεδο και εγκαθιδρύει μια σχέση απόλυτης διαφάνειας στην κοστολόγηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, ανοίγοντας μια νέα εποχή στις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και προστασίας των συστημάτων των επιχειρήσεων από κυβερνοαπειλές.

Η έναρξη λειτουργίας της TÜV AUSTRIA TRUST IT σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ψηφιακής ασφάλειας των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και διεθνώς. Με τη νέα αυτή θυγατρική, ο όμιλος της TÜV AUSTRIA φιλοδοξεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα πολύ ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχουν κοινό παρονομαστή τους την ασφάλεια, και να συμβάλλει αποφασιστικά στην προστασία των πληροφοριακών πόρων των πελατών του, ενισχύοντας παράλληλα την αξιοπιστία και την ασφάλεια των συστημάτων τους.


 Σχετικά με την TÜV AUSTRIA TRUST IT

Η TÜV AUSTRIA TRUST IT ιδρύθηκε το 2024 ως θυγατρική της TÜV AUSTRIA, ειδικεύεται σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριών. Με αξιοσημείωτη παρουσία στην Ελλάδα, προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών και IT Security Governance σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο. Οι υπηρεσίες Security Operation Center (SOC) που προσφέρει, παρέχουν 24ωρη παρακολούθηση, εντοπισμό και δυνατότητες απόκρισης, δίνοντας τη ικανότητα στους πελάτες να αποτρέπουν ένα ευρύ φάσμα απειλών στον κυβερνοχώρο. Η TÜV AUSTRIA TRUST IT είναι ο σταθερός συνεργάτης σας για την ενίσχυση της άμυνας στον κυβερνοχώρο, την προστασία των λειτουργιών σας και την ενστάλαξη εμπιστοσύνης στο δυναμικό τοπίο της τεχνολογίας πληροφοριών και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η νέα αυτή θυγατρική εταιρεία του ομίλου της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ασφάλειας στους πελάτες μας, δημιουργώντας μια βεντάλια ολιστικών υπηρεσιών ελέγχου, πιστοποίησης, εκπαίδευσης στην χώρα μας με μοναδικά προνόμια και τεχνολογικό αποτύπωμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση gr.trustit.tuvaustria.com