Οι παράνομες δραστηριότητες στο Διαδίκτυο είναι πλέον καθημερινότητα και όλοι οι χρήστες μπορεί να εκτεθούν σε κακόβουλα προγράμματα, ιστοσελίδες phishing και μηνύματα spamΟι εκδόσεις των λύσεων Kaspersky Anti-Virus και Kaspersky Internet Security για το 2012, οι οποίες διατίθενται στα Ελληνικά από την Talos Software & IT Ltd, αξιοποιούν πλήρως το «τεχνολογικό» οπλοστάσιο της Kaspersky Lab, ώστε οι χρήστες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στις σύγχρονες απειλές και να απολαμβάνουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης του Internet. 
Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο έχει πλέον εξαπλωθεί γιατί οι σύγχρονοι hackers ενδιαφέρονται απλώς να αποσπάσουν χρήματα και προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του Internet. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το hacking δεν είναι πλέον προνόμιο κάποιας ιδιοφυΐας, αλλά μια δραστηριότητα που μπορούν υλοποιήσουν κοινοί απατεώνες, οι οποίοι χρησιμοποιούν ψηφιακά μέσα και τεχνικές social engineering για να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. 
Οι νέες λύσεις Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012 βασίζονται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας. Οι λύσεις προστατεύουν τους χρήστες του Internet από άγνωστα και επικίνδυνα κακόβουλα προγράμματα, αναλύοντας τη συμπεριφορά ύποπτου λογισμικού. Στη συνέχεια ενημερώνει σχετικά τα cloud συστήματα της Kaspersky Lab, τα οποία προσφέρουν real-time πληροφόρηση για τις αναδυόμενες απειλές. Έτσι, οποιοδήποτε ύποπτο πρόγραμμα εντοπίζεται και αφαιρείται, προτού βλάψει τα δεδομένα ή τον υπολογιστή ενός χρήστη.
Οι λύσεις Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012 ειδοποιούν αυτόματα το χρήστη για τα links που πιθανόν οδηγούν σε ιστοσελίδες spam ή phishing. Έτσι, το surfing στο Διαδίκτυο είναι πιο ασφαλές και δεν υπάρχει κίνδυνος να κλαπούν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών από απατεώνες. Οι λύσεις της Kaspersky Lab διαθέτουν ένα έξυπνο σύστημα ενημέρωσης των βάσεων δεδομένων, οι οποίες ανανεώνονται όταν και όποτε υπάρχει ανάγκη, με βάση τη δραστηριότητα ενός χρήστη. Έτσι, δραστηριότητες όπως το chat με τους φίλους στο Facebook ή η παρακολούθηση ενός video στο YouTube γίνονται χωρίς διακοπή.
Το interface των λύσεων έχει σχεδιαστεί από την αρχή και είναι ακόμη πιο φιλικό στη χρήση, περιλαμβάνοντας εικονίδια που βοηθούν κάθε χρήστη, από τον αρχάριο έως και τον πιο έμπειρο. Επιπλέον, τα νέα προϊόντα της Kaspersky Lab εξασφαλίζουν ότι δε χρειάζεται να γίνονται συχνές ή περίπλοκες αλλαγές στις ρυθμίσεις. Οι αρχικές ρυθμίσεις έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να προσφέρεται η μέγιστη προστασία με τη μικρότερη δυνατή εμπλοκή του χρήστη. Αξιοποιώντας τους cloud πόρους της Kaspersky Lab, οι χρήστες δε χρειάζεται καν να μπουν στη διαδικασία να «εκπαιδεύσουν» το φίλτρο spam των λύσεων.
Με τεχνολογίες όπως το Safe Run και το System Watcher, η λύση Kaspersky Internet Security 2012 προσφέρει ένα ασφαλές και αποδοτικό περιβάλλον εργασίας για τους χρήστες. Η κορυφαία λύση της Kaspersky Lab, αποτρέπει τις επιθέσεις κακόβουλων προγραμμάτων που εμφανίζονται όταν ο χρήστης σερφάρει στο Internet, ή χρησιμοποιεί το email του, ή όταν ανοίγει αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε κάρτες μνήμης, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή USB sticks. Το Kaspersky Internet Security 2012 φροντίζει για την ασφάλεια και τη σιγουριά των χρηστών όταν είναι online, είτε χρησιμοποιούν ιδιωτικά και οικιακά δίκτυα, είτε έχουν πρόσβαση από δίκτυα δημόσιας χρήσης.
«Οι χρήστες ανησυχούν για τις άγνωστες και επικίνδυνες απειλές του Internet και θέλουν να ξέρουν ότι είναι ασφαλείς ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούν το δίκτυο μιας καφετέριας, ενός αεροδρομίου, του γραφείου τους ή του σπιτιού τους. Στην Kaspersky Lab ξέρουμε καλά τους κινδύνους που παραμονεύουν για τη σύγχρονη, διασυνδεδεμένη γενιά, γι’ αυτό και αναπτύξαμε μια λύση που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των χρηστών του Internet», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab. «Οι νέες εκδόσεις των λύσεων Kaspersky Anti-Virus και Kaspersky Internet Security είναι ακόμη πιο φιλικές προς το χρήστη, χάρη στο νέο interface τους και στην προσθήκη τεχνολογιών αιχμής που βασίζονται στο cloud computing και προστατεύουν ενεργά τους χρήστες, όπου κι αν βρίσκονται», συμπλήρωσε.
Τα κορυφαία προϊόντα της Kasersky Lab διατίθενται από την Talos Software & IT Ltd, αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της εταιρείας για την ελληνική αγορά. Η τελική τιμή λιανικής (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) για το Kaspersky Internet Security 2012 ανέρχεται στα €60, ενώ για το Kaspersky Anti-Virus 2012 φτάνει στα €42. Και οι δύο λύσεις προσφέρονται με άδεια χρήσης ενός έτους και για 3 υπολογιστές. Τα προϊόντα διατίθενται στα Ελληνικά και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης. Η τεχνική υποστήριξη προσφέρεται μέσω της Talos Software & IT.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες εκδόσεις των λύσεων Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.kaspersky.com/kaspersky_internet_security
Για θέματα διανομής και τεχνικής υποστήριξης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Talos Software & IT Ltd (Τηλ. Επικοινωνίας : 210-6654100, Fax: 210-8140677, e-mail : talos@talos-tech.gr, ηλεκτρονική διεύθυνση: www.talos-tech.gr).