Ανάμεσα στους νικητές των φετινών BITE AWARDS, διακρίθηκαν ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» και η Algosystems SA ως Cybersecurity Service Provider, όπου ξεχώρισαν και παρέλαβαν από κοινού το Silver βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Cyber Security!

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» επενδύει διαρκώς σε τεχνολογία αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών. Με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας καινοτομεί, επενδύοντας σε έργα Cyber Security και υλοποιώντας Advanced Vulnerability Management Services, με καθοδηγητή την Algosystems SA, που μετά από 37 και πλέον έτη εμπειρίας, μπορεί να προτείνει και να υλοποιήσει σύνθετα έργα κυβερνοασφάλειας, διαφυλάττοντας την επιχειρησιακή συνέχεια και την εταιρική ταυτότητα των πελατών της!

Το έργο αυτό επιτρέπει στον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, να αναγνωρίζει τις ευπάθειες των υποδομών της έγκαιρα, να τις εξαλείφει άμεσα και να θωρακίζει το συνεχώς αναπτυσσόμενο  και άρα μεταβαλλόμενο εταιρικό της δίκτυο. Σε έναν Οργανισμό που αλλάζει καθημερινά για να καλύψει τόσο τις εταιρικές του ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες των πελατών του, το ολοκληρωμένο portfolio λύσεων κυβερνοασφάλειας της Algosystems, έρχεται να διευκολύνει και να απαλλάξει τον ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ από το άγχος και το ρίσκο της προστασίας των εταιρικών δεδομένων και της απρόσκοπτης λειτουργίας του.