Η WIND εμπλουτίζει τις υπηρεσίες Cloud που προσφέρει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, λανσάροντας την υπηρεσία Business Antivirus. 

 

 

 

 

 

Η νέα υπηρεσία εντάσσεται στις υπηρεσίες WIND Business Cloud, οι οποίες αποδεσμεύουν τις επιχειρήσεις από κόστη αγοράς και συντήρησης εξοπλισμού, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ως συνδρομητική υπηρεσία (SaaS) με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος.

Η WIND στο πλαίσιο αυστηρά πιστοποιημένων διαδικασιών, παρέχει την υπηρεσία Business Antivirus στις εκδόσεις Business Office Antivirus και Business email Antivirus. Μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο Online περιβάλλον, με τη μορφή μηνιαίας συνδρομής, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας επιχείρησης για προληπτική προστασία από ιούς και κακόβουλες επιθέσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αξιοπιστία, οικονομία, ευελιξία και ταχύτητα υλοποίησης.

Η υπηρεσία Business Antivirus συνδυάζεται με τις υπηρεσίες WIND Business σταθερής και Internet, και έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια των cloud υπηρεσιών Business Communication, Web Backup, Business Sales Automation, Business WebSMS και Business Fleet Management.

H WIND είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που προσφέρει στους εταιρικούς του πελάτες τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών cloud, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ενιαίου δικτύου και υποδομών κινητής, σταθερής & Internet.