Η Algosystems, Systems Integrator/Managed Services Provider της ελληνικής αγοράς, στα πλαίσια της πολυετούς στενής συνεργασίας της με τη Cisco, επαναπιστοποιήθηκε ως «CISCO GOLD INTEGRATOR» για ακόμη μια χρονιά. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση των άριστων επιδόσεων της εταιρείας να παρέχει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, αλλά και υψηλό επίπεδο υποστήριξης πελατών.  Η διάκριση καθιστά την Algosystems ως μια από τις λίγες εταιρείες με την υψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Όπως είπε και ο Νίκος Μποτίνης, Regional Manager της Cisco για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της πιστοποίησης της Algosystems ως Cisco Gold Integrator. Η Algosystems επενδύει στις τεχνολογίες Cisco και θέτει συνεχώς στόχους για την ανάπτυξη των ικανοτήτων της  μέσω certifications & specializations ώστε να παραδίδει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της. Η εμπειρία και οι λύσεις που προσφέρει σε συνδυασμό με την στενή συνεργασία μας που διατηρούμε τα τελευταία 31 χρόνια, την καθιστούν τον κατάλληλο συνεργάτη για να οδηγήσει μια εταιρεία στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία.».

Όπως είπε και ο Ηλίας Αγγελίδης, Τεχνικός Διευθυντής της Algosystems, «Αυτή η Χρυσή ανανέωση είναι η καλύτερη απόδειξη της βαθιάς γνώσης και εξειδίκευσης της εταιρείας σε τεχνολογίες Cisco και επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να συμβάλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τη Cisco συνεχίζει να εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο, καθότι βασίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό αλλά και το ίδιο όραμα, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο ψηφιακό μέλλον για τις ομάδες μας και τους πελάτες μας.»

Η πιστοποίηση έρχεται να σφραγίσει την υψηλή κατάρτιση των στελεχών της Algosystems σε τεχνολογικές λύσεις όπως Advanced Collaboration Architecture Specialization, Advanced Data Center Architecture Specialization, Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization, Advanced Security Architecture Specialization, Cisco Webex Calling with Calling Plan, Cisco Umbrella for MSSPs Specialization και Collaboration SaaS Specialization.

Επιπλέον, έρχεται να συμπληρώσει και την  προηγούμενη διάκριση της Algosystems ως «Cisco Security Partner of the Year 2021» και αποτελεί δέσμευσή της να συνεχίσει τη στρατηγική συνεργία με τη Cisco για να προσφέρει ακόμα πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες.