Η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στην κυβερνοασφάλεια, ανακοίνωσε νέο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών για τους πελάτες της. Το νέο χαρτοφυλάκιο φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί διαχειρίζονται την ψηφιακή τους ασφάλεια.

ESET Hellas

www.eset.com/gr

 

Πρόκειται για τη λύση ESET MDR (Managed Detection & Response) που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις εξελισσόμενες προκλήσεις κυβερνοασφάλειας. Το λανσάρισμα αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην επέκταση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών ασφαλείας της ESET στον τομέα του MDR, έναν τομέα στον οποίο χαρακτηρίζεται ως «καθολικός ηγέτης» από το KuppingerCole Leadership Compass 2023.

Μια λύση που λύνει τα χέρια των εταιριών

Το νέο χαρτοφυλάκιο της ESET περιλαμβάνει υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να οχυρώνουν τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών απέναντι στις απειλές του κυβερνοχώρου:

  • MDR (Managed Detection and Response). Το MDR αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σουίτας κυβερνοασφάλειας της εταιρίας, καθώς παρέχει επαγρύπνηση στη διαχείριση απειλών και προληπτική προστασία όλο το εικοσιτετράωρο. Μέσω του MDR, οι επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στην ανίχνευση και την αντιμετώπιση απειλών σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να μετριάσουν αποτελεσματικά τους κινδύνους.
  • Προνομιακή υπηρεσία MDR με την ονομασία ESET Detection & Response Ultimate. Ως η κορωνίδα των υπηρεσιών MDR της ESET, το ESET Detection & Response Ultimate παρέχει δυνατότητες κέντρου λειτουργιών ασφαλείας (SOC) εταιρικού επιπέδου. Οι ειδικοί της ESET προσφέρουν προληπτική ανίχνευση απειλών, συνεχή παρακολούθηση και ταχεία αντιμετώπιση περιστατικών, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους στον κυβερνοχώρο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η προσέγγισή της περιορίζει σημαντικά την πιθανότητα να πέσουν οι μικρομεσαίες θύμα επιθέσεων ransomware και άλλων μορφών περιστατικών ασφαλείας και μπορεί να τις βοηθήσει να συμμορφωθούν με διάφορες κανονιστικές ρυθμίσεις.

Τι κάνει τις υπηρεσίες της ESET μοναδικές

Οι υπηρεσίες MDR της ESET περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της κατάστασης κυβερνοασφάλειας των οργανισμών, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο τους:

  • Λύσεις για εταιρίες που δεν έχουν τμήμα κυβερνοασφάλειας: Οι εταιρίες μπορούν να επωφεληθούν πλήρως, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν μια εσωτερική ομάδα ειδικών κυβερνοασφάλειας. Μπορούν να αξιοποιούν τους εμπειρογνώμονες κυβερνοασφάλειας του δικτύου συνεργατών της ESET για να τους βοηθήσουν να διαχειριστούν, να διερευνήσουν, να εντοπίσουν και να επιλύσουν τυχόν απειλές που τους θέτουν σε κίνδυνο.
  • Ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας σε τρεις φάσεις: Η λύση ESET MDR, καθώς και η προνομιακή υπηρεσία MDR που ονομάζεται ESET Detection & Response Ultimate, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που δρα αποτρεπτικά, αναδραστικά και προληπτικά.
  • Η ανίχνευση απειλών γίνεται συνδυαστικά από Τεχνητή Νοημοσύνη και Ανθρώπινη Τεχνογνωσία: Το νέο χαρτοφυλάκιο παντρεύει την αυτοματοποίηση που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη με την ανθρώπινη τεχνογνωσία και την ολοκληρωμένη γνώση των απειλών, προσφέροντας ασυναγώνιστη ανίχνευση απειλών και αντιμετώπιση περιστατικών.
  • Προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης απειλών 24/7: Πρόκειται για υπηρεσίες διαχείρισης απειλών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις εξελιγμένη προστασία.
  • Προηγμένη τηλεμετρία και παγκόσμια υποστήριξη: Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία τηλεμετρίας που διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο, η ESET εξασφαλίζει ολοκληρωμένη ορατότητα απειλών και προστασία σε διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ η υποστήριξη παρέχεται στην τοπική γλώσσα.
  • Γρήγορη ανίχνευση και ανταπόκριση: Η λύση ESET MDR μπορεί να ανιχνεύσει γρήγορα και να ανταποκριθεί σε απειλές μέσα σε χρονικό διάστημα 20 λεπτών. Για να το επιτύχει αυτ χρησιμοποιεί τις δικές της καινοτόμες τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας για τη συλλογή δεδομένων, ιδίως από περιοχές που δέχονται επιθέσεις από εξελιγμένες ομάδες κυβερνοεγκλήματος. Για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική άμυνα κατά των απειλών, οι πελάτες έχουν επίσης πρόσβαση σε βιβλιοθήκη προκαθορισμένων προτύπων και τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων κανόνων, οι οποίοι ενεργοποιούν τις κατάλληλες ενέργειες σε απόκριση τόσο σε συγκεκριμένες ανιχνεύσεις όσο και σε ύποπτες συμπεριφορές, εκτελέσιμα αρχεία και διαδικασίες.
  • ESET MDR με ESET PROTECT και ESET XDR – Εξειδικευμένη Υπηρεσία Αντιμετώπισης Απειλών: Η υπηρεσία ESET MDR, η οποία παρέχεται μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ESET PROTECT και της λύσης ESET XDR, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να διερευνά και να διακόπτει γρήγορα την κακόβουλη δραστηριότητα, σταματώντας τους επιτιθέμενους πριν προλάβουν να εισβάλουν. Η υπηρεσία είναι προσαρμοσμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των υβριδικών περιβαλλόντων εργασίας, πραγματοποιώντας κυνήγι απειλών (threat hunting), παρακολούθηση και αντιμετώπιση.
  • Προσωποποιημένη υποστήριξη πελατών: Οι πελάτες επωφελούνται από εξατομικευμένη υποστήριξη ασφαλείας μέσω της υπηρεσίας ESET Premium Support. Η υποστήριξη παρέχεται σε διάφορες βαθμίδες, δίνοντας στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε έμπειρους τεχνικούς της ESET με πλούσια τεχνογνωσία. Παράλληλα, είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες ESET Deployment & Upgrade (για αποτελεσματική εγκατάσταση και λειτουργία των προϊόντων ESET) και ESET HealthCheck (για μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των προϊόντων).

Η δέσμευση της ESET να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας υπογραμμίζει την αφοσίωσή της στην προστασία των επιχειρήσεων, των ανθρώπων και της τεχνολογίας. Διευρύνοντας τη διαθεσιμότητα της τεχνογνωσίας της, η ESET διασφαλίζει ότι οι οργανισμοί όλων των μεγεθών έχουν πρόσβαση στους απαραίτητους πόρους για να περιηγηθούν αποτελεσματικά στο σύνθετο τοπίο της κυβερνοασφάλειας.

Ενδιαφέρεστε για τις Υπηρεσίες ESET ή έχετε κάποιο ερώτημα; Αφήστε το μήνυμά σας στο sales@esetgr.com για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ένα μέλος της ομάδας υπηρεσιών θα επικοινωνήσει μαζί σας.