Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό και το γεγονός ότι τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, η CL8 μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να εργαστούν από το σπίτι και να συνεχίσουν τις εργασίες τους χωρίς διακοπή.

Με την τεχνολογία Cloud είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστεί κάποιος από οποιαδήποτε τοποθεσία και να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές και πληροφορίες με ασφαλή τρόπο.

Η υποδομή Cloud μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερο επίπεδο κινητικότητας (mobility), ασφάλειας και παραγωγικότητας σε μια επιχείρηση, επιτρέποντας την εργασία εκτός γραφείου.

Η CL8 διαθέτει την υποδομή, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μπορούν να ολοκληρώσουν την εργασία τους σαν να ήταν στο γραφείο.

Mέσω των λύσεων Office 365, η CL8 μπορεί να βοηθήσει στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διαχείριση ενός ψηφιακού γραφείου.

Τέλος, μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών μας, και με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που μας διακατέχει, μπορούμε να συμπληρώσουμε κάθε κενό δεξιοτήτων που μπορεί να έχει μια επιχείρηση και να παρέχουμε υποστήριξη και συμβουλές σε συνεχή βάση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@cl8.com ή στο +357 25022900.