] Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία δικτύωσης, ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία διανομής SUN Α.Ε., για τη διανομή και προώθηση του συνόλου των προιόντων D-Link στην Ελληνική αγορά πληροφορικής.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που έχει στοχο την περαιτέρω διείσδηση των καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων της D-Link στο δίκτυο συνεργατών της SUN Α.Ε. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η D-Link αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο διανομής, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς μέσω του δικτύου μεταπωλητών που διαθέτει η SUN A.E..

Ο κ. Γιώργος Αραμπατζιδάκης, Εμπορικός διευθυντής της Sun Α.Ε., δήλωσε: «Η D-Link αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο προϊοντικό portfolio της SUN A.E.. Η καινοτομία, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της D-Link, αλλά και το υψηλού επιπέδου after sales support προς τους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις, συνάδουν με τις υψηλές προδιαγραφές των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Με τα προϊόντα της D-Link, η SUN A.E. είναι σε θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση δικτυακών προϊόντων στην Ελληνική αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1981.»

Ο κ. Ivo Pavicic, Country Manager Adria & Greece, δήλωσε: «Ειμαι ιδιαίτερα ευτυχής να καλωσορίσω την ομάδα της SUN A.E. στην οικογένεια συνεργατών της D-Link. Η SUN AE και η υψηλή κατάρτηση των στελεχών της σε προϊοντα πληροφορικής, είναι για εμας ένα σημαντικό εφόδιο να διεισδύσουμε περαιτέρω στο κανάλι μεταπωλητών της αγοράς».