Η Orthology ανακοινώνει την αρχή της συνεργασίας της με την KnowBe4, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για Security Awareness Training και Simulated Phishing.

Με βάση τα 25 χρόνια εμπειρίας της εταιρίας στο χώρο, η Orthology εξασφαλίζει διαρκώς στους πελάτες της, τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Για τον παραπάνω λόγο η KnowBe4, που τα τελευταία 13 χρόνια εξειδικεύεται στην θωράκιση εταιρειών με την κατάλληλη εκπαίδευση των υπαλλήλων τους επέλεξε την Orthology ως επίσημο συνεργάτη για την εκπροσώπησή της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η KnowBe4 βοηθά τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν νέες ευκαιρίες με το Security Awareness Training — ένα εύκολο και οικονομικό προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε οργανισμό. Μειώστε τον κίνδυνο και βελτιώσετε τις IT security άμυνές σας, με την βοήθεια ενός αξιόπιστου συμβούλου ασφαλείας.

Με αυτή την συνεργασία το training της KnowBe4: Enterprise Awareness Training Program, γίνεται διαθέσιμο στις επιχειρήσεις της νότιο-ανατολικής Ευρώπης, άμεσα και αξιόπιστα, μέσω της Orthology.