Η eSystems εορτάζει την συμπλήρωση 12 ετών από το λανσάρισμα των συστημάτων «SwiftBase CM» στην Ελλάδα, καθώς και την επίτευξη 1.000 εγκατεστημένων συστημάτων «SwiftBase CM» στην Ελλάδα, προσφέροντας μία δωρεάν συσκευή smartphone Apple iPhone X 64GB, με την αγορά του συστήματος «SwiftBase CM». Η συσκευή smartphone προσφέρεται εντελώς δωρεάν, για την λήψη alerts και την απομακρυσμένη χρήση του συστήματος «SwiftBase CM». Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ως δωρεάν συσκευή smartphone το Apple iPhone 8 Plus 256GB, ή το Samsung Galaxy S9+, ή το Samsung Galaxy Note 8. Το προσφερόμενο σύστημα «SwiftBase CM» παρέχει πλήρη προστασία του Computer Room σας, περιλαμβάνοντας την κεντρική μονάδα 4ης γενιάς SwiftBase CM-100 με 7 αισθητήρες, για θερμοκρασία, υγρασία αέρα, σημείο υγροποίησης, πλημμύρα – διαρροή υγρών, καπνό – πυρκαϊά, διακοπή ρεύματος, άνοιγμα πόρτας, ενώ προσφέρεται με 3ετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης με καινούργιο, και κοστίζει μόνο 1.990 € συν ΦΠΑ.

Τα συστήματα «SwiftBase CM» είναι κορυφαία παγκοσμίως συστήματα Computer Room Monitoring and Alert, και έχουν εκατοντάδες εγκαταστάσεις στις μεγαλύτερες Ελληνικές Εταιρείες και Οργανισμούς, καθώς και στις κρισιμότερες υποδομές και Φορείς της Χώρας, όπως το Γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας (μέγαρο Μαξίμου), το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Πολεμική Αεροπορία, και πλήθος άλλων.

Με την χρήση των συστημάτων «SwiftBase CM» διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του κρίσιμου εξοπλισμού των Computer Rooms, παρέχοντας άμεση προειδοποίηση, μέσω email, SMS, SNMP traps, οπτικών και ηχητικών alarms, για κάθε πιθανό κίνδυνο. Παράλληλα γίνεται συνεχής επίβλεψη και καταγραφή όλων των συνθηκών του Computer Room, με ιστορικά γραφήματα όλων των ενδείξεων και ζωντανή εικόνα από IP κάμερες του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε την παραπάνω ειδική προσφορά, επικοινωνήστε με την eSystems, στο τηλ. 216-900-3100, ή στο email info@e-systems.gr .