Το Nantiareport.gr ήρθε σε επαφή με μέλος των Creek Anonymous με αφορμή τις δύο επιθέσεις σε τρεις διαδικτυακούς ιστότοπους της ΤτΕ  και στην επίσημη ιστοσελίδα πλειστηριασμών και την ανοιχτή επιστολή (επισήμανση) προς τον Πρωθυπουργόγια τους χειρισμούς του ΕΟΠΥΥ στην υπόθεση της μικρής Νεφέλης, και έθεσε ερωτήματα που έχουν σκεφτεί όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δράση τους. Για ευνόητους λόγους, δεν αναφέρονται λεπτομέρειες ούτε στοιχεία του, ωστόσο το περιεχόμενο όσων υποστηρίζει, μεταφέρονται με ακρίβεια.

«Μας ενόχλησε η αναλγησία της Κυβέρνησης και η συμπεριφορά του ΕΟΠΥΥ στην υπόθεση της μικρής Νεφέλης. Είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν το κορίτσι και δεν το έκαναν. Την ώρα που σε όσους έρχονται παράνομα, χωρίς χαρτιά και παραμένουν παράνομα στη χώρα, τους παρέχουν δωρεάν Υγεία«, εξηγεί με αφορμή την προειδοποίηση στη Κυβέρνηση.

Οι Greek Anonymous έχουν δεχθεί επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος, διευκρινίζει οτι, «Δεν ακολουθούμε πολιτική, δεν είμαστε σε κόμματα, ούτε έχουμε «Αρχηγό» και δεν είμαστε ρατσιστές, βοηθάμε τους πάντες.. Έχουμε βοηθήσει Anonymous στις Φιλιππίνες, στη Σιγκαπούρη και σε άλλες χώρες.. Η δράση μας είναι σε όλον τον Κόσμο.  Δεν σηκωθήκαμε ένα πρωί και είπαμε χτυπήστε στόχους στην Ελλάδα » διευκρινίζει

«Οτιδήποτε λειτουργεί σε βάρος του Έλληνα πολίτη από τις Κυβερνήσεις του, όπως είναι αυτό το αισχρό μέτρο των πλειστηριασμών, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε στα ξένα κοράκια να πάρουν στα χέρια τους τις περιουσίες των Ελλήνων.  Θα μας βρουν μπροστά τους. Οτιδήποτε κάνουν στο εξής θα βρίσκουν τους Anonymous μπροστά τους. Ότι και να θωρακίσουν,  είμαστε πολλοί, δε θα καταφέρουν κάτι, το αποτέλεσμα θα φανεί στο τέλος! Το σίγουρο είναι ότι δε θα επιτρέψουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Στόχος μας ό,τι είναι επιζήμιο για τη χώρα και τους πολίτες της. Το σίγουρο είναι ότι πήραν ένα πρώτο μήνυμα απ όλο αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια» αναφέρει για το «κατέβασμα» της διαδικτυακής πλατφόρμας πλειστηριασμών.

Όπως ξεκαθαρίζει στις διαδικτυακές επιθέσεις που πραγματοποιούν σε διαδικτυακές ιστοσελίδες στις οποίες υπάρχουν καταχωρημένα προσωπικά δεδομένα πολιτών, δεν είναι η στόχευσή τους. «Δεν έχουμε πειράξει προσωπικά δεδομένα, απλά κάνουμε ό,τι θα έκανε ο καθένας από εσάς εάν είχε τον τρόπο. Αν είμαστε παράνομοι σε αυτό, τότε κι αυτοί είναι παράνομοι σε ό,τι κάνουν, με μια διαφορά όμως, εμείς το κάνουμε για καλό ενώ εκείνοι για κακό» σημειώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Πηγή : nantiareport.gr