Η εταιρεία TALOS Software & IT ltd, μέλος του Ομίλου Ν. Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ως ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Kaspersky Lab  Η Talos Software & IT νοιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη για το βραβείο αυτό, καθώς αποτελεί για την εταιρεία την αναγνώριση από την ίδια την Kaspersky Lab των στρατηγικών ενεργειών διανομής που έχει υλοποιήσει στην ελληνική αγορά και οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να καταστήσουν τα προϊόντα της Kaspersky Lab πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού αλλά και να καταστήσουν την ίδια την εταιρεία ως τον καλύτερο διανομέα των προϊόντων για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. Με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας, ο Πρόεδρος του Ομίλου Νίκος Μαρκόπουλος δήλωσε:
«Το βραβείο αυτό είναι για εμάς μια αναγνώριση της προσπάθειάς μας ενάντια στο χρόνο και στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας. Η Τάλως ΕΣΠ, μια ελληνική εταιρεία, μέσα σε δύο χρόνια βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή φορά με την ανώτερη διάκριση ενός παγκόσμιου Οργανισμού – και αυτό είναι που κρατάμε. Αφιερώνω αυτό το βραβείο στους εργαζόμενους της εταιρείας και του Ομίλου, καθώς αυτοί είναι οι συντελεστές αυτής της επιτυχίας και τους ευχαριστώ».Τη σκυτάλη πήρε η Γενική Διευθύντρια, Μαρία Ροσολύμου, η οποία με τη σειρά της δήλωσε:
«Νιώθω υπερήφανη ως Ελληνίδα που με το δικό μας τρόπο διαδώσαμε εν καιρώ κρίσης και δυσμενών συνθηκών ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν τεράστιες δυνατότητες και μέλλον. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα και τα σχέδιά μας για το 2011 είναι να επαναλάβουμε αυτήν την επιτυχία έχοντας ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και πάθος».