Η Space Hellas ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας της με τη Microsoft, απέκτησε την πιστοποίηση Microsoft Gold Certified Partner

Η πιστοποίηση Microsoft Gold Certified Partner κατατάσσει τη Space Hellas στους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft. Παράλληλα, εξασφαλίζει ένα πλαίσιο εμπορικής και τεχνικής συνεργασίας που επιτρέπει στη Space Hellas να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της.


Όπως τόνισε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas:


«Οι προηγμένες τεχνολογικά λύσεις της Microsoft σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας εξασφαλίζει εγγυημένη ποιότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Η Space Hellas επιδιώκει πάντα να συνεργάζεται με εταιρίες-ηγέτες στον τομέα τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της».


Η Space Hellas υποστηρίζει τους πελάτες της, λειτουργώντας ως System Integrator και Value Added Solutions Provider σε θέματα τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Από το 1985 μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλούς πελάτες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται το σύνολο σχεδόν των Ελληνικών και ξένων τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, πληθώρα εταιριών και οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.