Η TÜV AUSTRIA HELLAS, στα πλαίσια των συνεχών ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εσπερίδα πληροφορικής την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 17:00 στην Αθήνα με θέμα:

 

 

 

 

 

 

 

«INTEGRATING I.T.- ISO 27001, ISO 22301, ISO 20000, CLOUD SECURITY: FROM THEORY TO PRACTICE».

 

Χώρος διεξαγωγής:  Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121 Αθήνα.

Η είσοδος είναι δωρεάν  και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Σκοπός της εσπερίδας είναι η ενημέρωση των Εταιρειών για τις νέες εξελίξεις στις πιστοποιήσεις, στον τομέα της πληροφορικής.  Η θεματολογία της εσπερίδας θα καλύψει:

–    Το σκεπτικό και τη φιλοσοφία πίσω από τις αλλαγές του προτύπου ISO 27001- News from the Editor (για συστήματα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών) με Keynote Speaker την Dr. Angelika Plate- εκπρόσωπος επικοινωνίας της τεχνικής επιτροπής του ISO για την έκδοση της αναθεώρησης του ISO 27001/ και Head Editor του ISO 27001.

–    Τη δυνατότητα ελέγχου και αποτίμησης της ασφάλειας υπηρεσιών Cloud Computing.

–    Τον τρόπο διασύνδεσης ανάμεσα στα πρότυπα ISO 20000 (IT Service Management), ISO 27001 (Information Security Management Systems) και ISO 22301 (Business Continuity Management Systems).

Επίσης, οι παρουσιάσεις θα πλαισιωθούν και από μελέτες περιπτώσεων (case studies) από γνωστούς και κορυφαίους Ελληνικούς οργανισμούς (όπως Alpha Bank, Γενικό Επιτελείο Στρατού κ.ά.).

 

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων αποστείλατε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση zoi.zika@tuvaustriahellas.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-5220920 (εσωτ.101- κα Ζήκα). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της TÜV AUSTRIA HELLAS στην κατηγορία ΝΕΑ www.tuvaustriahellas.gr

 

Σημειώνεται ότι στους κατόχους των επαγγελματικών πιστοποιήσεων θα δοθούν βεβαιώσεις για αναγνώριση  τεσσάρων (4) CPEs.

 

Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι διαπιστευμένος οργανισμός επιθεώρησης και πιστοποίησης για έναν πολύ μεγάλο αριθμό προτύπων μεταξύ των οποίων και το ISO 27001 για την ασφάλεια πληροφοριών, το ISO 22301 για την επιχειρησιακή συνέχεια  ενώ είναι και αναγνωρισμένη-διαπιστευμένη από την APMG για επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις σύμφωνα με το ISO 20000. Αυτή τη στιγμή, η TÜV AUSTRIA HELLAS κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της πληροφορικής στα παραπάνω πρότυπα τόσο στην Ελλάδα όσο και στον ευρύτερο χώρο της ΝΑ Μεσογείου. Οι διαπιστεύσεις συνοδευόμενες από την αξιοπιστία και συνέπεια του ονόματος της TÜV AUSTRIA HELLAS επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά των επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων συστημάτων διαχείρισης, ειδικά στα θέματα πληροφορικής.