Η Predicta AE, εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού, συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα των Predictive Analytics, ανακοινώνει την έναρξη μιας αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία i4C Analytics, έναν αναγνωρισμένο διεθνή πάροχο λογισμικού Advanced Analytics. H επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει η Predicta για τους πελάτες και τους συνεργάτες της στις 13 Φεβρουαρίου 2014.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Predicta αναλαμβάνει αποκλειστικά την προώθηση, την υλοποίηση και την υποστήριξη των λύσεων της i4C Analytics στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας.

Η i4C Analytics βοηθά μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες να επιλύσουν σύνθετα προβλήματα μέσω των εφαρμογών Advanced Analytics που προσφέρει. Στην εκδήλωση, τα στελέχη των δύο εταιρειών θα παρουσιάσουν τα ειδικά χαρακτηριστικά και τα ωφέλη των καθετοποιημένων λύσεων της i4C Analytics για πελάτες που δραστηριοποιούνται στις αγορές της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών και του λιανεμπορίου, καθώς επίσης και στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο.

«Οι πελάτες μας πλέον έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καθετοποιημένες, business-oriented λύσεις λογισμικού της i4C Analytics, οι οποίες κάνουν εύκολη τη χρήση εφαρμογών advanced analytics ακόμα και από μη εξειδικευμένους επιχειρησιακούς χρήστες», δήλωσε η Ιωάννα Κουτρουβή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Predicta. «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τα στελέχη που ασχολούνται με το marketing, την εμπορική διεύθυνση και τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες, καθώς μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν αυτές τις καινοτόμες εφαρμογές, για να υλοποιήσουν με εύκολο τρόπο δύσκολες αναλύσεις που αφορούν στο πελατολόγιό τους, και όχι μόνο», συμπλήρωσε.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Predicta που μας επιτρέπει να προωθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το περιβάλλον ACE και τις εφαρμογές Advanced Analytics που διαθέτουμε στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της FYROM και της Αλβανίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μας σε αυτές τις περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εξαιρετικά ωφέλη και την αποτελεσματικότητα των Predictive Analytics στην πράξη», δήλωσε ο Daniele Leli, Marketing & Business Development Director της i4C Analytics.

Στην εκδήλωση της Predicta, κορυφαίο στέλεχος της Gaz De France θα αναλύσει τα ειδικά ωφέλη που πρόσφερε στην εταιρεία η εφαρμογή της λύσης i4C Power Forecasting της i4C Analytics, η οποία απευθύνεται στις ανάγκες των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας.